返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買! z# Y! g/ ], G' x' z+ Q. P* r
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
os.tvboxnow.com5 B, K# c7 c+ R3 Q- D/ V
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇tvb now,tvbnow,bttvb$ Z1 A6 ^4 c7 u" O# |8 W) I
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
2 Y" z) G* p" V& B. D
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
# E7 D+ ~2 ^, S) a" ~; V& o不過htc邊部好?
$ T6 l7 ?! o6 B! R7 i  }* p+ g' b% ios.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?
6 V. U2 H7 e& `8 ztvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?公仔箱論壇, W0 ]. z6 V) H* R
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
  H7 K5 ^4 R7 I! j" b! @$ o) N; ]公仔箱論壇係呀公仔箱論壇1 _- o( v6 C0 L8 u' ]/ N" z* N
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
" Q' k4 T. `6 q. s9 ptvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
9 M% w- N3 i. z3 Ttvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
公仔箱論壇! }9 f6 D3 W# W3 S1 I
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! r- W4 d" A: {
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
3 O  N) d- i3 U9 o+ J公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% H7 C( ^% q/ K4 K
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正8 `4 d5 X0 O1 B+ S
不過香港都有蝴蝶咩???
公仔箱論壇/ O, l# m2 S& O- W% _) ?
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
% h# A6 w9 F+ W1 }  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過香港都有蝴蝶咩???( B+ z4 ?$ G4 i6 m0 k! N2 t
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U+ }+ z" \+ Y0 L8 A
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
* E0 b& X  K2 M% Q4 N, e9 u係呀
- F7 z4 B/ ]  I: s% X( QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Q" n9 ^5 x( Q) A; |7 X( @
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
9 v  k9 Y2 Q/ J: c7 Y7 L  k* A
個個都話one@@& c1 p2 p; O' c2 A
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
os.tvboxnow.com/ e+ v/ Y5 U2 f3 V
5 F; ]. Z1 c6 m1 v( U公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
! q/ _/ {$ g, itvb now,tvbnow,bttvb蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
公仔箱論壇7 s: ?8 n) z* o6 H
個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb) P3 o; g1 {) Y& F/ {4 v" x+ T
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
8 s, U0 W1 o* C3 D% g+ r: I+ d! ?tvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
, L; ^; b  [  z$ l. V! j" n
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
9 U% W$ k  G4 V公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
% X$ B) Y' E9 Q4 v9 K! T特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
( N9 e0 s! @) u" fos.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
/ A3 s5 Z- _7 A5 H+ D你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多os.tvboxnow.com* t1 ~& F- t. g  G
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
, W3 x, l5 V  [" }: |
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
! B5 c0 e4 C; p公仔箱論壇例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag