返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
  e+ U/ n7 p2 A* ~- t: zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
os.tvboxnow.com4 m/ T2 K. t# V; I1 f6 \: @
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
4 J' \& f' N1 R' gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?' e  W5 Z" c- s6 F, I
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
( s! W/ ~$ X. Q" ?# z/ g
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
8 d& g3 `; c( `1 M講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱tvb now,tvbnow,bttvb$ b8 v  b" R6 q- L- O
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 s; O! h" u5 b5 g; P
連傾電話個d都會熱??
) g0 O) ~" C9 g' ~2 j5 K/ xos.tvboxnow.com我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
公仔箱論壇/ a, R6 U5 ], J- w. Q! v, z
連傾電話個d都會熱??
$ Z. x. d7 z' A& Tos.tvboxnow.com我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
& n4 z  l) x6 R& d6 D0 C米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
& y# \! K! K8 N7 e  W# Z2 |
係, 用一陣就會熱
5 b9 }6 _& {6 M0 t3 U$ @& Gos.tvboxnow.com講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
6 y% b+ H: r) a1 E, N沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
; p( n( b: @8 Z* h! ^% D公仔箱論壇SENSE TV係咩黎架??
3 b: ~6 v4 R) P: f1 l! y3 \8 j+ wos.tvboxnow.comSENSE TV係咩黎架??
4 [! K9 _* z  G2 t  I- htvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
& ^' F6 u/ q1 A# a% h5 t: d6 [. G! stvb now,tvbnow,bttvb可以將one當做遙控TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 X% _! W+ T/ ]" v7 G3 |/ B, z
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
" g# {& l/ X! G6 K: ~/ ?公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ~7 S$ d, w( o
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
公仔箱論壇' i' h8 Q% r. Z% F4 T
可以將one當做遙控4 i: G' f# o5 |3 N1 ]! M
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
9 @0 c# k! t- f沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
: e" b# ~# ^3 Q5 J7 x  E
咁犀利
. T6 v+ G1 K& I' I* K, o% i我今晚都出去試下部機先
9 @* I- P1 B+ S2 f  g- y$ N
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架+ A, e0 R2 D3 k2 N( u% {& A% g, ^% n
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
$ T+ G$ f. z+ s  V& V# H9 L! B
wow,你幫我打左支強心針
3 P& |* ~/ W7 \) i丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
2 I+ Z% I# n, ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wow,你幫我打左支強心針tvb now,tvbnow,bttvb7 l0 s4 {* I3 I! H8 J
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?os.tvboxnow.com, [1 C" U: w5 T, G! x8 z
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
公仔箱論壇6 `# ]& w1 e' l9 E
我覺得d電都ok襟
6 i0 _" w6 D: G9 s0 ctvb now,tvbnow,bttvb你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文os.tvboxnow.com& l. @% R) k- s! \, N$ \/ z! r
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm