返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
, i4 O( Z2 }2 H/ Z0 Y& z2 Zos.tvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
公仔箱論壇5 b7 s5 u* u! D" s) y+ a7 X8 ]
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多7 B# a1 C7 Y& t5 }6 B, `$ w! l
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
, K" k6 C- w* D' U$ r2 rs4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
' k# g7 r. w$ L  b! iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。点解samsung的设计师没啥新创意的?tvb now,tvbnow,bttvb1 Y5 l9 I7 q9 G4 c7 M1 U1 ^6 Y
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
tvb now,tvbnow,bttvb( Y4 r4 w* h4 P: {5 d
s4個mon好差?不過大dd@@
/ F# W" v# t* B! rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
* [$ l2 p2 [3 X; U; ^" l* ntvb now,tvbnow,bttvb3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
0 k4 J1 ~" d. CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
, p, ~3 D8 Z; D) g4 C; Z公仔箱論壇而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
/ l5 f5 y' j: n/ V7 F# v部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb7 `% M3 ]6 r7 m
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右os.tvboxnow.com% d7 q' U" }5 I+ g
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' v8 N. y' H$ K: N' W
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
6 a9 F' u9 l2 b1 l3 O; a7 {2 S公仔箱論壇部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
0 I+ W/ i5 }9 V0 Ltvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
/ _4 V2 Z% O9 w
下點解得返8gb? d app冇得del咩
公仔箱論壇3 c5 x/ O; g  \9 D2 j  r: G
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架( E) g0 g& I: D( @6 u
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! l% `' B) I( E" Z
你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
公仔箱論壇. h+ F3 m1 _0 r3 n" U9 ]) R3 F
下點解得返8gb? d app冇得del咩os.tvboxnow.com1 A- \6 x6 ~) U% l5 r
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
公仔箱論壇2 I# S# m  y% j- S4 n7 g
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快