返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
5 s% {8 g! f* J% z4 a5 R5 i. Qtvb now,tvbnow,bttvb師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
6 s  e, L& H4 B" l/ a9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
( v# p; {3 S7 u6 }
黑色真係好型@@
- K2 U# L; l8 h; E+ O. `; hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
; T( A$ q" o9 ~% ?2 F! H. V好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b* _6 W0 o3 D- R
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
3 A- v" E' }9 n. J8 p6 }tvb now,tvbnow,bttvbthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正1 c% l7 c4 ^' B% |; `$ k
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨os.tvboxnow.com4 r6 c  W5 X0 `% c5 p" Y7 N
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
os.tvboxnow.com# c* {3 n, j1 U, _2 h# d- a) q* `
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
2 @8 X1 Z2 q/ ]) }1 ]. |! n公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
. d8 k& k7 Z9 z5 k
我就鍾意one多d(所以訂左one)os.tvboxnow.com* M. U" u. R1 V+ d2 J8 G5 I
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
% i: J0 a1 M6 ?4 p% y1 I: c( \: y7 sos.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)9 p: l( O! M0 F8 f* h% s* A( L
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
4 g# }" B' D' M2 Jos.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇2 V, U9 \& \) f5 Z: x; \5 J
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb( z" [8 W" g5 H, ?
同埋我覺得one影相靚d
6 H& J+ v5 [# q& d7 K/ X$ z9 Q
我就鍾意one多d(所以訂左one)
# f% c! B, y+ A, x) `s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
! t2 k& {- h, l2 ^' ]% x: [tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
& k) ~) U* T5 `) I9 G5 ]# w/ T公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' W- r4 L6 P+ f" U3 `6 c
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵6 Q6 {  k6 j7 f, n3 O- l! V
同埋我覺得one影相靚d
/ V' C% m. l$ B' _你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
5 u  f+ K/ M( J; |tvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
/ j2 T; [' X+ h2 u% V, [os.tvboxnow.com但S4好似都多左好多新功能..?
4 `! l9 g- l  u( s& s. y7 k/ p魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇- Z0 \  L5 z, s
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇8 ?& B4 I2 z) _8 s
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
" [( q$ K, Y2 Tos.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩os.tvboxnow.com- u4 q8 d1 f" {# B4 z" _3 T* |7 L
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
: V( J" H* q: e3 p, ?" F. \但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
, M  E! p& O, I  F0 mos.tvboxnow.comone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
$ q" U; @* E. J9 t6 I6 O公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
) A4 P3 ^+ o2 x2 @同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁tvb now,tvbnow,bttvb( K' K+ t( w# Z( K
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, o# a# B( L, P
如果係咁咁真係唔洗考慮....