返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
最初我仲以為佢係梁小冰~
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
但係把聲有d惡頂
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
8 Y; j! _# L+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! r  g: W: {0 e! L8 I6 _& S

) ^0 f& h- b5 U) w- ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為

真係散發出很自然的美態

! F4 X' [! S7 T4 I2 Q9 f2 g( Z
! l+ K# h- f" P6 i" F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  T9 H. u1 Z# U6 A8 E4 P( f7 I
姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
* }$ t. Y1 g! g( @2 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 p  u1 u1 M" _9 V. r公仔箱論壇
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。9 B7 q+ h8 e, T& R  `! y
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
0 G& P# a8 e# e+ i- c

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢
$ h# L1 s: T8 o; I* I+ n# K6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ b8 d- G8 }5 m' `; t8 c  A
可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 _) B1 L, B, i. K9 Q8 a
嘉琪與司徒法正師傅
, I1 f6 ?9 ]8 l, a5 E& k* o. [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ M1 H1 @5 V' H" yos.tvboxnow.com飽未呢?不過是從網上抓來,唔好又話係我嘅珍藏呀。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
1 w. N' ]% Z5 E) Yos.tvboxnow.com公仔箱論壇$ K+ W- {3 X# B

% m6 F1 p1 P2 h2 W' I4 A1 F) v因為真係散發出很自然的美態os.tvboxnow.com' r- K4 a  U0 x3 S
) `, j( r4 ]. Y  D2 L3 F7 h

; X& x/ i% f3 n; w) Z& y姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...
; B9 H( C6 @& b1 U* I! A5 hos.tvboxnow.comkerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
公仔箱論壇! a9 n& N4 O- Y1 }

' n6 I" {( e6 d9 @5 r; o2 L) ^公仔箱論壇我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
我都唔好意思講,係呀細佬。姚子羚唔化妝我未見過啊,真的很可......嗎?
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

os.tvboxnow.com/ M" k! Y( k" X, o( w

我要珍藏住D相

& I( p4 a: v3 g. B0 C* g
公仔箱論壇4 ~) K  x( w0 Y
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ^  i, w5 E7 k/ B
大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
  B8 ]# O$ S# X) K# V' X( mtvb now,tvbnow,bttvb

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

7 T2 i  c7 h6 j' B2 Wos.tvboxnow.com我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀
% U7 U' A- O) [% Y- h1 Y1 Okerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
, ~+ E/ U$ h% g: s+ {- n
tvb now,tvbnow,bttvb- Q  R8 m, X7 C9 s4 k
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
1 p# A: f6 _/ d6 x0 A9 Z公仔箱論壇
* a1 x2 q7 k4 y9 Zhahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; e9 X% `( \! x( T5 M* W
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
: _& X9 X& q2 l. N當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖, tvb now,tvbnow,bttvb- h% Z& S, H" O

" Z# D4 r# X+ ]5 N4 sos.tvboxnow.com我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》