返回列表 回復 發帖

2012年的第一個夜晚,我很感動...

我終於睇到一個真正令我感動的香港電視劇!好有意思!個結局終於吾洗再BBQ喇!公仔箱論壇. V9 j3 [2 ]- H# b

6 j6 M, B  k% I; Ttvb now,tvbnow,bttvb多謝你!戚其義!多謝你!周旭明!
7 ]! b+ y. ?, w8 V' R! J; Mtvb now,tvbnow,bttvb
) s; n0 F) O  s$ {5 k$ _" L2 }多謝你地!YAN!家明!黑仔!鼓佬!ROINNE!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
- M2 d& H' J7 V2 f) q公仔箱論壇limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
8 q; m7 q! W' ]- ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- j1 o# X- {+ T# d6 P3 R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, j  c+ Z9 V' d: C( W( B9 F

4 R8 D% M7 u0 n& s1 d) i9 x  Xtvb now,tvbnow,bttvb入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等
0 b; T9 E  b6 t( z4 L1 j

+ \8 T  f2 s4 H, {% {公仔箱論壇
  ]1 S. O/ q. f) I& v0 jtvb now,tvbnow,bttvb0 e; \) ?+ ], P5 |0 R1 z4 N& M, g
入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等  C! z: I! L6 a, a: F8 w
shawnsosos 發表於 2012-1-1 11:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% Q+ B! f. D* L5 G

+ {( Z7 `- ]* m7 }" v7 @  F7 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
# I0 o  j$ e! Ptvb now,tvbnow,bttvb8 h% w4 ], j7 K
5 V. z  `. ^0 l6 ~) a
* t! |  a( v0 D% y# J2 d
大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?os.tvboxnow.com; X5 b. Q9 ]" V
limited-too 發表於 2012-1-1 11:32 PM
8 v/ p8 ^! `, q  m7 [/ J. gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: P  U) ^+ p& K4 T# r. k3 t

! K; @  x) W# G+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大陸10億人口唔係人人都有得睇tvb架 只局限於某d地方咋
大結局真係好好睇 , 睇到我都cry 左幾次
好好睇!陳芷菁做得好好!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....公仔箱論壇% T0 y* H) ?) q8 Q) o* G
limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
os.tvboxnow.com. l! @+ S, X8 \2 ], I& N- }

4 L6 f& }( w0 p7 l- x- kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而家網絡乜都有,大陸追開嘅人一定可以喺網絡搵到嚟睇。
入唔入到大陸關我哋乜嘢事?入到大陸套劇好睇啲咩?如果套套好睇嘅劇都入唔到大陸,就最好套套都入唔到吧!
9# littleboyboyboy
# a2 `  q' \2 i, _# C4 b" q2 Bos.tvboxnow.com- K+ c5 r& |* Y4 C9 k
極度支持!!!
我都是,造套劇集值得收藏一看再看.
9# littleboyboyboy + E" d' D5 j& v" L6 e; T/ @& Z

9 r! |- ?( F: W" R$ o; D$ atvb now,tvbnow,bttvbagree! if it is good, not need to care the rating or market.
這套劇是殭屍II後,我所喜愛的。
只系觉得依部剧真系令人想到好多野,其实唔需要理会有几多人可以看到。只需要看的人有自己的一套想法,就已经达到左创作人的目的啦!
Good Job TVB