返回列表 回復 發帖

郭政鸿甘既look顺眼得多

甘样埋几靓仔~扮么鬼耶王洪jek,肉酸到死。。
唔係呀
3 C' m  ~; P, ^$ K* @! s王洪後期個樣都得得地喎
唔係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 c. L% z1 j; w; N1 c' }, U
王洪後期個樣都得得地喎公仔箱論壇4 [! O' O2 C4 A% b. x
joseph1987 發表於 2011-8-5 04:42 AM
& W( ?& r) O2 \0 N* J1 Cos.tvboxnow.com
+ ]; ~6 b9 g% g$ w; Mtvb now,tvbnow,bttvb系咩?我唔中意他粒头啊~~ 而家靓仔好多~~
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
* t/ y+ k* b& w% x- Q" {4 fos.tvboxnow.comeven2010 發表於 2011-8-5 09:12 PM
6 x6 L$ @" l" ]+ T8 [* C
他捱佐好多年啦~~
一直都挺喜欢 的
一直都挺喜欢 的
' ~3 c! M9 ^* k0 b$ Rhsjy 發表於 2011-8-6 10:33 AM
" f2 R6 I0 k1 S, a: Htvb now,tvbnow,bttvb我都系!由通臂猿猴开始已经好中意他。
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
通臂猿猴個陣 好耐@@"
- b, t2 U( ~9 \3 ?+ r$ a3 r4 Q4 u( w$ Wos.tvboxnow.com不過佢係唔錯既!~
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
2 m# e% x; O9 r( Z. l' ~pinkpink23 發表於 2011-8-6 05:43 PM
' E; z# p7 ?  J! v, ~" q8 Y
系啦。。都唔知点解tvb要搞到佢甘肉酸。。狗头好靓仔,但系我最中意就系桌球天王既ray lui~
通臂猿猴個陣 好耐@@" 公仔箱論壇- s, N' W& w; z8 a% b& }
不過佢係唔錯既!~8 V: U' i  C# w& `2 c
aric2005 發表於 2011-8-6 06:22 PM
9 x! ?2 ]$ p/ ~+ L: l3 M系啊~我细细个已经好中意佢佐~
通臂猿猴果時就好好睇了!
團圓劇情需要嘛
& l+ S( @5 i1 f* U2 Hos.tvboxnow.com應該從演技角度來看嗎?
不错
一直覺得他系個奸角,唔知呢套劇會點……