返回列表 回復 發帖
Grace姐早晨
# [6 O9 N/ Q: o: R公仔箱論壇底衫五粒鈕 發表於 2017-5-31 11:47 AM
: a, [2 j4 r5 v$ ^) r1 x# Z' m8 Xos.tvboxnow.com衫鈕靚姑晏早晨,我呢度夜晚啦,睡魔Call緊我, 我要去瞓啦!!請請!!
公仔箱論壇6 }; A  T5 f' ]
话到明系顶住档,用半年到一年系无问题嘅
" J. w8 w( ]7 n+ o7 e; J8 @lhy92725 發表於 2017-5-31 09:56 AM
因為有一年保養...好似
公仔箱論壇2 ~7 U& Y0 L! J- K3 v0 k: t! d
大把香港人用紧小米,华为呢D国产机,只要系正规铺头买就无问题架啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ~# ~" I' v2 L3 \$ P5 u
lhy92725 發表於 2017-5-31 09:57 AM
...點解我唔多見有人用紧小米,华为呢D国产机
tvb now,tvbnow,bttvb' x1 w9 D6 u. K  n  X7 y6 h1 R
5 E% c. s! f+ J$ v
功能好似同 S7 差不多,只是無咁易爆炸!  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: j& y+ F* F* A9 S- R: ^
HENRY_168 發表於 2017-5-31 11:21 AM
咁HENRY 有什麼好介紹
. ^! x2 {, t# F  _
衫鈕靚姑晏早晨,我呢度夜晚啦,睡魔Call緊我, 我要去瞓啦!!請請!! tvb now,tvbnow,bttvb4 b2 @8 ]2 |# P0 U( x' h
gracechanstuart 發表於 2017-5-31 11:54 AM
grace姐晚安,入來打個Hi我都要去瞓啦
【猜Grace後院玫瑰花顏色】小遊戲,我要選獎品
各位 早午晚安!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 z& G- ?9 ]/ O+ }. k' @4 e: \
HENRY_168 發表於 2017-5-31 11:19 AM
萬歲爺午安!
C兄~財大~言少~Grace~各位好!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& g8 ~, `9 z( g+ L  [

: j5 P% _0 }% E9 \* M4 O. V3 `tvb now,tvbnow,bttvbfree2penny 發表於 2017-5-31 08:11 AM
天后午安!
各位 早午晚安!
9 u; K1 T/ A* k  o" n  r1 Z5 ^smcorange 發表於 2017-5-31 06:33 AM
orange午安!
bb屋前院全自動澆水公仔箱論壇' a) s$ Q7 o9 M; x! ]" j# Q/ F  f- ]
smcorange 發表於 2017-5-31 06:22 AM
os.tvboxnow.com% y5 b6 @& f9 [+ B. u2 R9 Y
因為面積較大,所以前後院都較定時早晚自動澆水,才不會累死BB
hello,早晨各位tvb now,tvbnow,bttvb  ?1 a6 p) K/ K) f& a: s, f
底衫五粒鈕 發表於 2017-5-31 06:03 AM
衫鈕婆婆午安!
原來吹水吹到馬來西亞咁遠,跟住Grace簽名至來到呢度TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 k: [9 E& j6 q# N. z5 f- R( ^6 v( J
CC517 發表於 2017-5-30 11:04 PM
E 生午安
+ R% o- u; F& P$ |5 X. cos.tvboxnow.com2 m7 m. e( x& r+ I

9 }7 ]" j# s/ ]" D4 j9 A, X% qtvb now,tvbnow,bttvbBB 端午节快乐! 有冇食粽啊7 s" l& c$ J# k3 |
大啦叭 發表於 2017-5-30 08:50 PM
啦叭兄午安,仲未食
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 s- x" _: `2 q' {
落佐盤到,會唔會容易枯萎
# X0 o8 X- c' Y$ H, glhy92725 發表於 2017-5-30 03:46 PM
猫姐午安,落佐盤嘅種係細D唔易枯萎
【猜Grace後院玫瑰花顏色】小遊戲,我要選獎品