返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
7 A  L7 i8 J2 R! P, ]; ?7 w大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
- _4 a) t7 i; d% ~
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 os.tvboxnow.com  Q+ A, ^4 ]5 r% w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ o! U1 ?  L: b6 p2 x) Z( `  c0 h
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
4 G* S1 I7 W/ p3 _大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
公仔箱論壇! F8 V" v) [3 _: `, O

, o! d, K1 C# c: x6 _( ]5 ntvb now,tvbnow,bttvb係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?公仔箱論壇6 T# Y7 [0 k8 u
( J, ?0 A2 {! C, G) E; K
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
1 p7 T' z; X  K5 q8 P, `公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
$ L' g: _+ V: Q2 e; itvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb+ K3 M( F6 Q+ F9 y
佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
( y  c" p" W' X. r. P: pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2830332os.tvboxnow.com4 ?/ B5 y9 n9 g% d
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 P4 M9 ?1 d6 q* T

' k: C$ P4 b! n$ T- B6 D+ `佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
1 ?$ d8 V8 k& c/ O$ S; P* q7 `# G

/ T% Q; o4 U9 G3 G0 @tvb now,tvbnow,bttvb佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
( l3 H0 q- B! c- X) p3 p大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
1 K: o, x3 b5 S6 htvb now,tvbnow,bttvb我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告% t- j% a; N' z2 s& r4 a0 w
; J" ^6 L. h1 e+ k9 n9 R& r我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
7 I" \4 N+ ~1 p( W$ E, x+ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
' J) S7 H) f, r
5 B% @% t5 w  }: D! [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
( s! t) a- G7 |
( `9 t' r9 ?. \  Z咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架公仔箱論壇' v  z' U3 Y" \6 @) y: J) |9 ?
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
+ ?" D' a! x0 c% H% Q, g+ ^
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?tvb now,tvbnow,bttvb0 b' j& a( R# K9 H3 G" g# L6 @
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?tvb now,tvbnow,bttvb8 B9 m) B8 W% l0 Z& f5 e% o/ m" t

8 m2 C. V( o$ |; atvb now,tvbnow,bttvb
6 f- K( L  |3 K+ g3 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com' \5 }, W; @3 X
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
4 b  M, B  W2 j* V/ Ltvb now,tvbnow,bttvb咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?os.tvboxnow.com# J3 J( e. r# {' g
玩時玩你小心啲喎。
8 r0 g3 M* \6 A* c( G% R$ mleekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
( `+ }7 N) e1 Ttvb now,tvbnow,bttvb
% m7 w; T) B8 i. j/ d& U驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架4 }  I0 T) g# s" d
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
公仔箱論壇3 P( X0 C' T" c, K4 o: k2 `: l
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
0 a) T7 `1 u' A; Gtvb now,tvbnow,bttvb
* t3 p6 N& L8 L# s0 |2 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架公仔箱論壇8 j( C. e- K4 z) Z
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
9 p6 C$ x6 T' j8 A% _1 F$ Hos.tvboxnow.com咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb) l- C5 [& R( X! C; o+ B+ w
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 os.tvboxnow.com4 p( [" @- Y' D3 l