返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。os.tvboxnow.com. b  `6 e  F6 M2 |0 E. t
os.tvboxnow.com+ D, e( u3 r6 ?, `- y0 Q9 J7 j: U

/ u1 Z: A1 i1 C) t$ z  Z# @( k/ ~  [os.tvboxnow.com
, D) N: L9 k  U* Qos.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇' K2 N8 O3 `: o+ c

1 O* t6 [4 L( X. VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
& h  V, g; A% o1 O5 B# los.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
, q* h4 N6 J7 t2 P+ V4 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 C9 I2 Y7 q6 s, n! S- cos.tvboxnow.com「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
5 M! z5 h" A# ]( _3 ]. p; B公仔箱論壇
& ]+ h! G6 v9 }4 ?6 Q& p$ \大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。tvb now,tvbnow,bttvb. K" e! n# C9 B1 s# P

3 N; ~8 s8 Z' I, u* j, A! P3 t公仔箱論壇阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....+ O, u8 T+ |! f
os.tvboxnow.com( F0 d( s  j& G& k/ E/ e' q- V9 W
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
1 v- `8 X, {3 h6 Q! i1 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
  c3 W% L' j+ e9 Q& `' L. z
1 @& W: b6 i- S
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
tvb now,tvbnow,bttvb# _- C1 U9 z/ @8 ]$ V1 e3 J9 z" @6 f
2 c* K, }2 z+ S$ a+ B1 q5 W# g
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
1 ~+ V' B# f. A' N/ {1 I. utvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. |+ T& n6 y( a$ L7 y& c
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
. V2 U( k# Y/ q- h; ?- [+ ]公仔箱論壇9 k" j) N0 g) |/ {
/ A5 M  F4 ~8 _9 t8 o
真係有拳譜參考架。
: @  ~& R  T/ I, N) V/ E$ ~$ Wos.tvboxnow.com2 ^9 h4 m) `" ^5 ]; j- q7 Y
「初鍊」
% o8 |2 [0 Z' }0 t, h5 ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
7 h+ r2 C5 u+ o) @* D) M) OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
* s3 D, x8 a9 Z- f- S% {5 cos.tvboxnow.com282659628265982826597, {3 n+ z8 X/ g" j" n! Q
9 E" H+ |1 |+ j/ l' btvb now,tvbnow,bttvb真係有拳譜參考架。os.tvboxnow.com: q  Y' }% d: Z$ K2 k) S
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
7 t4 Z1 u3 g9 Q( ~) p! I出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   公仔箱論壇6 i( N8 B! I+ ^1 R5 C7 B
公仔箱論壇5 t* u) y2 |7 r! {1 I+ i
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
; ~1 h/ u: n0 }$ b/ c( X  b出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 H7 J7 z% T: _% V/ L. {
' w$ s* r! `* WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2826644
3 H' I# z( Z5 ctimmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
+ H8 z: S, E* R! h( D# |- M7 _% v
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
tvb now,tvbnow,bttvb4 x  t5 f: J/ z0 s6 J
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
28274814 k% K$ J2 D" r
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
) F8 Q( `+ E5 U8 Z4 `/ yos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
; N, |- u: ~. W" E5 `有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
公仔箱論壇% W" O5 l$ @5 D( Y0 f7 I
有無放大鏡
3 {5 z) r# G0 |1 R; }  ]* _: B. j. Zchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
/ s1 M/ S, c8 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。os.tvboxnow.com" X; W! m8 [4 R6 p) F
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。tvb now,tvbnow,bttvb( o1 L1 E2 ]3 T  t3 B9 J
香香好可愛。