本帖最後由 limkl123484 於 2013-3-8 08:19 PM 編輯
2 `) K0 S, V+ J7 l# e5 Z; {1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; v( |4 u0 E; f" O7 M( F$ k
* y2 ~7 |3 a/ J- B+ d! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ]6 a5 I9 j' ?+ a
吉隆坡中央医院最近发出通告,禁止全体职员在交通工具与医院范围公仔箱論壇1 S, z+ N. J' g8 B& S* r
内,张挂含有在野党的标志与标贴,违者可受纪律处分。
( k( S# j: P Y& s公仔箱論壇
$ S( F1 I3 O. K: Ftvb now,tvbnow,bttvb Pengarah Hospital Kuala Lumpur (HKL) Datuk Dr Zaininah Mohd Zain mengarahkan kakitangannya agar tidak memasang pelekat parti pembangkang di kenderaan atau di premis hospital.
1 P: }3 X" H& @4 g" Q6 `公仔箱論壇
8 K% D7 K0 ?1 P& Q0 h w公仔箱論壇 Larangan berkenaan, yang dikuatkuasa melalui surat bertarikh 4 Mac kepada ketua jabatan dan ketua unit hospital berkenaan, memberi amaran untuk mengenakan tindakan tatatertib ke atas kakitangan yang ingkar.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Y0 A7 Y# P% p
3 s. N: Z0 s% w0 s- w, mtvb now,tvbnow,bttvb “Ketua jabatan atau ketua bahagian atau ketua unit adalah diminta untuk menasihatkan anggota di bawah jabatan atau seliaan masing-masing supaya mematuhi arahan ini speenuhnya dan juga menasihati bahawa tiada anggota mereka yang melanggar arahan tersebut,” surat itu dipetik.
n! Z$ H" |$ h) t5 C& I2 J' WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 Satu laman seliaan kerajaan negeri Pakatan Rakyat, TV Selangor dalam satu laporannya hari ini mengesahkan surat itu dikeluarkan Zaininiah.
f, ^9 j6 p9 x$ R! K6 y" K$ Vtvb now,tvbnow,bttvb : g5 z1 |' o2 |
“Tv Selangor menghubungi pejabat Timbalan Pengarah HKL dan Pembantunya, Nur Hazlin Mohd Yunus mengesahkan perkara ini,” laporan itu dipetik.
9 g2 v0 `! B' A$ {* r
) R- y4 \+ g0 {/ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 这份由吉隆坡中央医院院长再妮娜(Dr.Zaininah Mohd Zain)于本月4日发出的通告,表明禁令即时起生效。
. J( r' ^% ~7 U3 V) u& y6 l% G, XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' k0 w' Y5 [1 a j3 Ztvb now,tvbnow,bttvb 有关通告印有隆中央医院信笺头、再妮娜的署名与签名 |