返回列表 回復 發帖

感情受到创伤个阵,你会点??

,  描述: 这个时候可以做咩呢??
当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。
/ M8 i( v4 V" K/ J. ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ @& \% a: O/ B! V% b8 F3 I% g+ X) p
    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。6 _% Z8 H" C. r9 T1 s
' J* y" F( M  Z# P8 e: a) y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S  m% F' V( v: g
    又希望大家可以在好的方面学习。。# ]+ g( V* U. a5 {$ g; a+ E
tvb now,tvbnow,bttvb" U* C; _) ~2 Y# T( U& c' m
    希望各位可以一起分享下你的经验。。
) y* E2 \: V) Q* }- i+ @公仔箱論壇
2 E! [8 J  P- n* i( v; JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 vwwo 於 2008-7-28 07:47 PM 編輯 ]

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
第一个反应就系去”狂欢“一下先!
结束单身难
2 a' r, w- h% v7 s8 e  H重返单身更难os.tvboxnow.com; o" N8 P& e2 c0 w% e% N

, F  k) V" @* y# |$ U6 @! h8 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要是无法挽回
+ B# X- X5 A* X- y/ g那就让自己好好休息一下
of cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to talk
先大哭一場, 然後大吃一餐, then go shopping
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 lovelycookie 於 2008-7-28 11:57 PM 發表   e! y3 s) `+ ?+ c1 s
of cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to  ...
os.tvboxnow.com  E7 C6 x' u1 R, w4 `

0 j2 l2 j8 S2 m3 k公仔箱論壇
4 L  O% ?+ S' N8 W3 ~8 S& w赞成你的说法,我也是找朋友谈天。可是朋友也有他们自己的生活,无聊时,我就上tvb forum,看看他人的文章和看看他人的感受与意见。看望之后,心情好很多。
-- 用一生的时间制造幸福 --
哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 12:27 PM 發表
1 Q0 j3 R3 ]" c, Y8 T& ]# stvb now,tvbnow,bttvb哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
6 V! @2 M2 ~1 T. u) @os.tvboxnow.com你因住中水毒啊~~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 01:18 PM 發表 $ Q8 i6 a3 z( b- Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) K4 L! q5 P% ~1 ^8 }
你因住中水毒啊~~~~~~~~~
0 Y" ~8 u6 h8 X5 s: |' j3 _os.tvboxnow.comos.tvboxnow.com2 j+ k9 C( I! A6 S5 x9 Q" u0 f' C
哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:39 PM 發表
! I1 A2 ~+ e9 m- Cos.tvboxnow.com
: c1 w7 l4 s  k5 m( h9 r" gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇* d( @* `  {# x
哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
1 L9 j" {4 F3 |/ Z" v  l$ y
我会既![img][/img]
原帖由 yng 於 2008-7-29 01:42 PM 發表
% H% \- N) l" m+ X0 Z* b公仔箱論壇我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。 ...
公仔箱論壇  f' C7 Y0 L5 h5 |' P
GOOD,我钟意你呢个态度!!
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 02:03 PM 發表
0 a+ \0 B# |9 [: l5 n1 ?- V, V
! @# a' n. Q* e- ~% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我会既![img][/img]file:///C:/DOCUME%7E1/home/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg
& d# d' j5 {" J+ y' q. o公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb1 d1 L( v% W) e

! d5 M( L; F5 _0 Mos.tvboxnow.com3 Q, ^# R+ J, m9 Z4 Z
哈。。哈。。家阵就预支多少来用住先啦。。。
我会叫埋班老友,一起去浦整晚,尽量忘记嗮d唔开心既事。。公仔箱論壇: u$ q; D, e- N5 J
时间耐咗就会发觉呢段感情淡咗。。就无咩事了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 07:42 PM 發表
$ E, q. v9 X0 p: K9 |当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。tvb now,tvbnow,bttvb6 H) \" e8 |- z5 d
tvb now,tvbnow,bttvb7 J' a9 _/ C; ~) ]# G
    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。5 I* N' Y$ _* P9 I- d
* f( e7 F/ O2 w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' \6 ~; w4 T/ y" E  d
    又希望大家可以在好的方面学习。。tvb now,tvbnow,bttvb# s2 s  C$ P9 y4 o- w. E

2 @3 N$ o- ?- ?$ [* n- P    希望各位可以一起分享下你的经验。。 ...
tvb now,tvbnow,bttvb5 ~: r/ o6 t. Y* b6 l% n: J
os.tvboxnow.com: ?" k4 y* G& V3 S% i0 a! w( r0 G7 i
os.tvboxnow.com' Y! ~7 @( P# ^2 O) C" ^
你都有跑步..可以发泄啊...公仔箱論壇; p8 J0 j6 b, D, ]& `0 l
' ]0 T9 ?, j5 z5 @- U, b1 g
如果是我..我会上网灌水
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥