返回列表 回復 發帖

郭政鸿甘既look顺眼得多

甘样埋几靓仔~扮么鬼耶王洪jek,肉酸到死。。
唔係呀os.tvboxnow.com6 O/ _( R' O' J
王洪後期個樣都得得地喎
唔係呀os.tvboxnow.com% s+ N7 T! u3 y6 C6 A, ?
王洪後期個樣都得得地喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 K' T2 t6 ~8 N* l0 a  \
joseph1987 發表於 2011-8-5 04:42 AM
4 O; ^9 I0 a6 l% g$ S7 p7 y, |- Fos.tvboxnow.com
9 }2 z8 O: I. I: r系咩?我唔中意他粒头啊~~ 而家靓仔好多~~
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
感觉郭政鸿还是很有前途的啊0 n' U) M0 X. \
even2010 發表於 2011-8-5 09:12 PM
, r6 a2 U. E; p; Y+ s他捱佐好多年啦~~
一直都挺喜欢 的
一直都挺喜欢 的
6 c; w/ I5 `9 Shsjy 發表於 2011-8-6 10:33 AM
% L: r, W* H5 X5 @# P6 \7 A我都系!由通臂猿猴开始已经好中意他。
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
通臂猿猴個陣 好耐@@" os.tvboxnow.com3 N7 O( Q$ t6 ^
不過佢係唔錯既!~
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
) Q+ |+ a6 e  h5 `os.tvboxnow.compinkpink23 發表於 2011-8-6 05:43 PM
' R: t3 z: i7 i8 b# M9 D* C8 A系啦。。都唔知点解tvb要搞到佢甘肉酸。。狗头好靓仔,但系我最中意就系桌球天王既ray lui~
通臂猿猴個陣 好耐@@"
& S0 T# H+ k4 z4 nos.tvboxnow.com不過佢係唔錯既!~. }: j* I1 F: l$ Z
aric2005 發表於 2011-8-6 06:22 PM
os.tvboxnow.com! I3 @; ?, W9 C$ p$ K1 q7 Z
系啊~我细细个已经好中意佢佐~
通臂猿猴果時就好好睇了!
團圓劇情需要嘛3 \% V6 E6 P1 _! U* u
應該從演技角度來看嗎?
不错
一直覺得他系個奸角,唔知呢套劇會點……