返回列表 回復 發帖

郭政鸿甘既look顺眼得多

甘样埋几靓仔~扮么鬼耶王洪jek,肉酸到死。。
唔係呀tvb now,tvbnow,bttvb  Y/ a: Q7 j  J& ^' N4 s& y
王洪後期個樣都得得地喎
唔係呀, t. C* O& ^- v# x& x
王洪後期個樣都得得地喎
# M2 V! g" |( P' F( xjoseph1987 發表於 2011-8-5 04:42 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! \0 `% ?5 t" @( C  m

# c$ J( m) U+ ]9 c# ^5 M5 q+ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。系咩?我唔中意他粒头啊~~ 而家靓仔好多~~
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
: ]6 o- i1 Q, ^& Ceven2010 發表於 2011-8-5 09:12 PM
; Z; q* d4 w. Ntvb now,tvbnow,bttvb他捱佐好多年啦~~
一直都挺喜欢 的
一直都挺喜欢 的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 R; L, E( E9 |$ o" p
hsjy 發表於 2011-8-6 10:33 AM
os.tvboxnow.com9 _) ^3 `3 ?4 y8 \; O
我都系!由通臂猿猴开始已经好中意他。
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
通臂猿猴個陣 好耐@@" tvb now,tvbnow,bttvb! L7 h/ S* U2 U/ z) r% O2 F$ l
不過佢係唔錯既!~
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....公仔箱論壇$ `2 P4 ~4 Y0 v( t- }4 H5 e8 v
pinkpink23 發表於 2011-8-6 05:43 PM
. S6 O. Y. h' f$ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。系啦。。都唔知点解tvb要搞到佢甘肉酸。。狗头好靓仔,但系我最中意就系桌球天王既ray lui~
通臂猿猴個陣 好耐@@" 5 _8 ~; T* E" j/ |- l+ m, e! s
不過佢係唔錯既!~公仔箱論壇  N! ?$ y" v$ i1 L
aric2005 發表於 2011-8-6 06:22 PM
2 H  r' i% B8 Ctvb now,tvbnow,bttvb系啊~我细细个已经好中意佢佐~
通臂猿猴果時就好好睇了!
團圓劇情需要嘛tvb now,tvbnow,bttvb" n3 u1 K0 ^, p. U- F
應該從演技角度來看嗎?
不错
一直覺得他系個奸角,唔知呢套劇會點……