返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。公仔箱論壇1 h+ w7 x/ r3 Z! ^

! o$ M4 r) n8 b' r$ l( V" yos.tvboxnow.com公仔箱論壇2 e+ g- i/ q/ Z
( {0 A  W+ L/ l( {  H" R, i) Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
! c+ g5 d0 R3 A" j
' h7 l2 y9 L( `6 p# M1 p9 p
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....os.tvboxnow.com$ r5 H$ |. y, i) C  n% W
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
os.tvboxnow.com# M/ \/ z$ ]: K* u9 H

6 i) Z+ B7 S  }$ F0 ^7 hos.tvboxnow.com「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
tvb now,tvbnow,bttvb$ |, X  c% P4 v. V

4 y- Y) v, u4 r5 H( T# P5 M8 a大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。os.tvboxnow.com: }: x8 l$ U* N5 ?! }/ l

$ d  ~' J+ q- Xtvb now,tvbnow,bttvb阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
' I" Z4 W0 e2 J% }1 E% p公仔箱論壇
4 z9 y% Z- J% T% m4 w至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...) E% W! o( {9 J! b- v+ l1 B
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
os.tvboxnow.com+ ^7 R8 @: e2 Q6 J* V, l" u
os.tvboxnow.com+ \) @9 \$ }( \) R! ^/ ?: d$ O2 H
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 _5 P/ G  J8 o* S8 ]7 j
! e& V$ @! L. [. l5 b( Y# r- W
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
) q& j3 k; J4 j0 i# V' pos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
' e* I" C2 I1 o' [. \os.tvboxnow.com咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
. G- E' I/ f4 H2 [9 ~os.tvboxnow.com
4 O8 ^+ q+ T0 t& \; Z! R8 a公仔箱論壇' e  Z, F/ w* t0 C9 g
真係有拳譜參考架。
4 C; i& \8 Q) Z) @: b* ~8 M
7 N5 A, w$ |  N- ~
「初鍊」os.tvboxnow.com! ^3 R, U7 S# c7 u
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
# C& g7 [# h' ^; I1 d. YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
4 h5 k* }6 \% t282659628265982826597公仔箱論壇- X% h& Y  i3 Y  w3 ^, X2 C
. z( V5 J  W  |( ?0 D$ ^% O1 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係有拳譜參考架。公仔箱論壇7 k1 @# ?8 x) _6 u( [- F
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
5 {5 v" F7 @% W4 M( ^0 ^出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
* e; U0 T7 ?$ f/ Yos.tvboxnow.com) W8 g1 f- D" u3 W# Z
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
8 f* ~& K$ U8 Q/ Itvb now,tvbnow,bttvb出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
: Y" ~  ~: Y# w0 m: Q: Ptvb now,tvbnow,bttvb2826645tvb now,tvbnow,bttvb0 s) c! R7 R5 H6 r0 U; u# [/ J
2826644公仔箱論壇: I  y4 n7 }  [2 k0 j. Y( o3 j5 q
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
' v0 N2 y6 ~% `5 pos.tvboxnow.com哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
tvb now,tvbnow,bttvb2 k- E9 T# Y8 K9 L; m
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
0 y6 ^" Z, N1 e, d  D$ {- v, N各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......: Q/ A" q& e( {+ r
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
0 U, Q4 M; J2 l
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
tvb now,tvbnow,bttvb0 G/ Z; O! T; H9 x
有無放大鏡tvb now,tvbnow,bttvb+ A5 F! H5 n+ H0 [8 r4 v9 |
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
6 x  ~; T- B4 H, m哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。公仔箱論壇; A7 b3 ^1 ~6 Y  r7 [
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
" U: V. U: |) B; }; N* B+ f4 Mos.tvboxnow.com香香好可愛。