返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 A; K3 f2 v; E" J3 q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ?6 N( A" w9 [5 z; D* r4 a
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!$ G  H' ?' m; d+ X
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( L5 u, W* O- x* N- j' e( S( y
都係名稱1個冇乜作為
; K8 f8 K4 e* aos.tvboxnow.com都係名稱1個冇乜作為
1 I* C) T1 t+ v: ^& los.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 N' S  R  Y9 m7 x+ H& s
咬咬兄你好, ! G  c4 R( N0 r% ~; Q7 V" W
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
2 Y, p9 y! t6 G- w) p9 M

% R+ y+ f+ u4 h1 f) i睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
. ^4 |, e; U0 S! {8 I+ n1 _4 C; fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
$ ^# @; C8 m$ M# Y) k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! N& G4 i* M- M. u5 F: f
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
; A7 b+ w0 P3 L, d4 L. v* X公仔箱論壇開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
" g& @. ], S( X7 @. S公仔箱論壇
# {, E) s6 w# O/ X% M- h( wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話,多謝你派的分,謝謝9 Y. T" w* C- m% Z9 C0 p
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
公仔箱論壇9 k5 K0 h. @! j, g

; o5 u( k  T4 {+ P# q唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
& V$ p0 ~" p" r% v3 J9 sos.tvboxnow.com咬咬兄你好,
* K; Z) d/ l+ g$ D# d# g7 H一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
8 \4 J4 E* U8 Q% Z! S" rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
/ g4 q5 L  h, e# `. a/ U& D咬咬兄你好,
2 F( E' k8 x2 c9 k( I- [6 w$ y- @1 [一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
3 [- a5 {+ d5 t5 E公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
0 k% U0 K/ D2 z! f( n公仔箱論壇: [$ [  G8 y7 a
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
2 T# p% z9 _+ O* r大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
# C4 A  U, m" S" A( y. D  h
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 & m9 Z( Y6 }( A' F) y# b

: y" ]  q% F+ q" t' Kos.tvboxnow.com
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭1 h* P9 G% G" p* Q) N, U
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
os.tvboxnow.com2 e, }$ o7 ?' D; O
哈哈哈,你形容得好好笑...........
2 K  W, U. u9 H4 e4 c; h( eos.tvboxnow.com
, |7 ^5 A6 S6 l- d( m" Vos.tvboxnow.com無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
+ |) ~- K& K; `" H! H$ [$ \+ S- V. M( h3 E% S6 E

4 B4 d  j' }$ R: A
. G8 J& o5 r- L6 w" f9 ~8 N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
( ^6 G8 m% _5 x5 v, T: Y3 z) y* v. k0 p
* l5 f6 F$ J! n* k5 h8 j9 q睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. .... @1 ^' ^! M. S/ E8 i# M
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
; g. O% d3 F4 w7 v1 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com& m# K6 Q* Z6 w0 m8 j5 b
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸公仔箱論壇) S" ~. V4 X( y/ t: x" L. l( y( \
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
1 V4 u+ V( X! s$ X
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
* `1 k; R3 w& P5 F1 v公仔箱論壇除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
os.tvboxnow.com9 {3 z9 f0 h6 \' e+ S3 B4 P
- Y3 B# e1 k! J3 w5 \1 y
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
  t; K$ N$ i  }8 c公仔箱論壇小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) U/ T4 _; t2 v% w
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
. S9 g$ G3 a+ V0 ]1 R/ ?" Aos.tvboxnow.com要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。; l* |( i0 Q& u9 B5 F* k
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
+ ~# {! K  b8 p3 b公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
0 r0 _0 _; t5 T& @- q

4 q7 \, s) y5 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. tvb now,tvbnow,bttvb1 H# {% g3 T! B9 o% M8 N2 f
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食