返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...( P4 ?  D% M8 v( E) }- y
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
os.tvboxnow.com8 @( h  v. o  `( |# a9 Y
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
# ]/ ]; B0 e4 b6 k0 o# m7 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 公仔箱論壇: B# U1 Q2 E2 G1 ?/ `4 V* m
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
% P) |9 C& {* h& F( Z' r
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
! T$ o- T5 |0 r5 [% LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ...os.tvboxnow.com# Z* a" G( m0 Q; i
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
8 \2 E* L0 X3 B" \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' {8 G' E; [. H邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!tvb now,tvbnow,bttvb% C1 T; W% B, ~3 U) O& G- l
& \# u, w4 Y8 M. Y4 U- fleekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
  Z, E- T, F1 G! ?4 w) Y
; _9 N: D& h, |

- i  H* W9 P2 ?tvb now,tvbnow,bttvb你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
公仔箱論壇: X6 [. O7 M  h% e- d. F

B' t3 q* [" R5 B9 [) u, T, Wtvb now,tvbnow,bttvb! M8 r% l9 C0 f) j: @. |
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
, h% S1 l0 l& m" k6 |: Z1 A1 T3 Dtvb now,tvbnow,bttvbLastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
8 O9 L% j& P  X  H+ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! C8 F% d0 p. |) y9 R* k2 gtvb now,tvbnow,bttvb多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
, H) K5 d( c/ K9 s; m: m

* ^7 N9 [4 ?% ltvb now,tvbnow,bttvb多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
/ q3 a' A0 C  k" Nleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
公仔箱論壇& _, T% [( R% d" k6 w

' _; N$ o8 H4 T! q公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb6 U) }' {) ^  ?% w
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ]% ~) H  u& u% A
5 ?8 @& v% L1 M
/ R% H4 X( {0 a: ?' E8 f% ztvb now,tvbnow,bttvb# r9 B: Z) o6 f9 [0 G
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
# s. q, C( p* ?) t% g公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
公仔箱論壇# S& L  e) W* c) V# z# o
8 w% T' V. H+ o1 _$ E4 T/ B7 d
公仔箱論壇4 f/ }& ]' B; i& @& A& j
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?os.tvboxnow.com) z" H, M4 S4 T
tvb now,tvbnow,bttvb% P  f  c1 m. R3 K' m% D1 h. n  [
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
& v2 l4 @8 n8 h8 B公仔箱論壇os.tvboxnow.com+ s+ H5 T  W) K3 S3 ]! c) W
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?tvb now,tvbnow,bttvb' J1 z5 ?9 b. n/ m$ b$ M  e( k2 X
  X1 F8 V6 \/ t- k1 S4 V
/ _$ V4 p0 c1 G1 L1 g0 A2 |
os.tvboxnow.com6 y1 w; y4 U3 l7 U1 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 X: z. J) U8 N+ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" q# e4 a1 T2 N# V0 n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 M3 \8 G2 h* p8 w
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
; k. |2 Q& g" b# C, x" t公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 y% `7 T" t: z/ x  F
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...公仔箱論壇6 i- L" a: W5 h1 Z6 N6 k) v
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
6 L& T6 ?$ }2 x; V& hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com0 f+ d; W: x: e- ?, B
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 V6 O; M, _1 T+ C4 ^
) p; d4 x8 A/ m6 N+ d$ Ctvb now,tvbnow,bttvb8 o. l. ?$ T" d+ M( R0 [

( Q% b: ], p, D( ~+ k5 G5 J$ s6 X公仔箱論壇: i  c8 g% i! \! d, b) P% T( X
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
$ R1 v: Y" j% b+ J3 j. jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb* h5 O0 l$ g- q3 s) {
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
tvb now,tvbnow,bttvb) k& r* v1 ^. X9 l. \3 X5 q

$ R% D5 l7 Q: S% U+ r% ]1 |7 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb- S3 g6 B4 v% n& k- {! w/ o
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的公仔箱論壇& K& {( C3 @2 H; T! Y6 s0 A
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
) i: L+ Q9 Q+ S& H* q+ btvb now,tvbnow,bttvb唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦公仔箱論壇* j: k( K) W+ I& ^
唔買鹹魚包比你吃+ K( h/ T, R- F7 w7 t7 A
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
os.tvboxnow.com* k. c# G* q% x

5 ~" z0 B4 J; _8 l7 b+ ]; zos.tvboxnow.com
5 M7 K! R! i& C+ l2 Y公仔箱論壇咬咬化身做高天寶
& f9 ^) h3 B- C* R3 ?0 G
$ F3 z7 W6 t0 P) bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- R! K' {: H7 w; V) B& H
咬咬化身做高天寶
* j  L. r9 U$ f7 ~. i0 Vos.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: z1 D! u4 N+ q. H" P8 K( h( A
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
! A( `0 s  J, T$ otvb now,tvbnow,bttvb& U  l- ~  O! W+ R  _! T
  Y" P! h2 T3 O; Z  b% j1 L
你留打呀?