返回列表 回復 發帖
  n& g4 S/ H' P! B0 f: U

% c) W: l3 b& e2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
% T1 I( c3 n, r; ~. V0 O7 P大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, P1 W) {2 c( S& v5 o3 u
都係名稱1個冇乜作為
* ?& C% P# A8 w都係名稱1個冇乜作為
7 b' I& x  e' H% H4 P. wtvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
: Z: G2 }4 \0 F4 @9 Z3 Y咬咬兄你好,
% g# ^- f, k9 Ctvb now,tvbnow,bttvb一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
% f9 _6 c3 o; HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ E6 {  e$ c0 g- o& m  I8 \: }/ Dtvb now,tvbnow,bttvb睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...- U9 w' J5 v  H4 m' f, M
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 s+ j: B. z$ Y

7 s% ~  g1 w4 v; Z9 G公仔箱論壇無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
# a) f! ^* n. C公仔箱論壇開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦, K  `+ S* ]  s) j% i' m
os.tvboxnow.com" ~- I! ?$ Y! i( x: u; k
話時話,多謝你派的分,謝謝
5 V, s' P+ v& c* `5 \小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
) W- J- Z. |1 F5 e' {
" N  M2 j7 Y' ?0 J$ _6 ~2 }! h  H
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
( N; n" N' G, A4 r6 \$ s公仔箱論壇咬咬兄你好, ( ?7 p: M. y7 b/ f8 R* \6 E4 Z
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
! S* z% y+ k$ E5 X0 L# ^% @tvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
8 U8 ?0 P" G7 O. [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬兄你好,
6 k% Z  H1 V4 {$ J" bos.tvboxnow.com一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉% |3 |6 ~3 J7 [0 p" J+ o
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
, S0 N' F; k" Z6 f, e% E# y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 V" c7 R0 M1 R/ J$ L
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
$ d" J) H; [7 ~大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. u) F; ]4 V3 }% H1 b/ Q" o
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& I; l* Z$ A9 x1 y3 B2 D
公仔箱論壇: s6 l. x7 q! l1 @1 \
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭tvb now,tvbnow,bttvb' x" q6 ~4 z# ~, d( ^8 P) K
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. B& @  }- p/ i5 d4 f: z
哈哈哈,你形容得好好笑...........
' Y' O5 h1 y! f0 l. Y! L. YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; R) j, ]6 d+ d2 q$ ^os.tvboxnow.com無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
  x4 d! r+ {! s& H. r' z2 \公仔箱論壇
4 g( _* V! x7 m" w* [  ^os.tvboxnow.com
8 T* F) W" L9 o: C" btvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com  R+ a7 T$ n& I6 y% F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
os.tvboxnow.com( c$ ~) }# W2 d% S
公仔箱論壇2 N. U/ H: i% r/ C6 \+ b7 K0 Q
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- M$ t9 o3 f+ A) X/ u, B1 Z% |/ g# y
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 m' p+ i& o1 S; o7 j3 [
os.tvboxnow.com" m; f, n  r- Q% t
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ?8 P+ {( X5 m( v
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ }" w  p$ @; C# `% x  M& c
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。tvb now,tvbnow,bttvb( ^; x6 f, ]  Y5 k9 V
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
( m4 p/ k! j' E0 w9 Q$ u$ t4 a/ W
* g5 `0 l: |* ~4 W$ m" x1 }. B
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既: _% v( i8 d3 x% Y0 _' l) W4 i
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* U! y' m  A) Y3 j. U8 b9 M
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
( Q7 o( Q7 a, w: N8 w3 n0 u% W9 a要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
0 O* _  e6 k0 r( S" l6 v公仔箱論壇除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
9 _1 Z9 B$ T2 V. P( zleekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
% q5 |$ N$ d' W) u: R

/ }) n% a' N# ~; p. t& r$ M3 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. 5 F. L6 j& v' v3 l% O2 I: k
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食