返回列表 回復 發帖
0 d" v9 ]0 Z1 f5 H

" P) J* j# s; S/ k% l# E公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ f+ v/ y- P8 s' t, A2 e/ t7 {
你留打呀?: k( t, k/ z3 z( q7 `
LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 os.tvboxnow.com) R  k- P2 q9 k# L9 x

0 e9 O% S! X" Mrrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ]  \0 Q  N# ]; Q2 v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ~: {' j/ x  s* O, G$ E7 E
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
3 \( Q; c3 B9 l9 g0 o  ntvb now,tvbnow,bttvb
1 p; g' v  |( itvb now,tvbnow,bttvb唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀os.tvboxnow.com3 T% T" x" ^( d5 M0 R# K, N4 c
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
# f1 Y9 k3 j+ \. p: HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# a' s; E& h# _+ X- s5 d哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。- A! ]$ P+ U2 {/ x8 _
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 I5 K0 j, W- T# C

4 s4 B( U. {0 C4 X5 H7 {, `- Ptvb now,tvbnow,bttvb呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
+ r9 k$ r, G; h, j公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skilltvb now,tvbnow,bttvb- k7 q  s; S+ l3 S1 P1 b
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill/ C! y2 ]0 Y3 u6 f8 i& \1 e) K
that would be too bad
" y' ^: |+ A; H1 B' [& @8 Z7 T, Jshouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
! W5 Z. _8 Y+ w" a# m% Ttvb now,tvbnow,bttvb
4 L: d! |1 C6 \os.tvboxnow.com咪係!
唔怕水滿就得: r3 a# b! s1 \2 E4 }
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* d* j% r$ V5 M$ E3 C

3 p, ~; |4 S: ktvb now,tvbnow,bttvbrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 4 y- z6 t, I% e' h3 j
tvb now,tvbnow,bttvb9 \2 J1 C) L" k& R9 n: e
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
os.tvboxnow.com: H9 s% P; I3 k) f, n1 d3 n, l

/ m' {" }9 F/ @7 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。公仔箱論壇! |) M; O, W7 [9 x: L7 \
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...! r' f, B# x; j" q' q2 Q
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
0 Q* G# B! d6 k4 B
) ~4 O5 C* D- z3 Fos.tvboxnow.com幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
, i0 ^; ?6 C0 e) _& T" E算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........
tvb now,tvbnow,bttvb$ X) K9 _5 L% W. _* B8 d- u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉! }6 z4 X9 M2 Z% v
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
' `/ l2 o# s6 z% m
騎騎,我都好似差唔多。
7 q. @5 _& h8 B6 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。騎騎,我都好似差唔多。
7 Q0 |0 U/ ~& c7 {! c6 C1 R. UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
" O  L6 C& v0 Y: f- ]開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦( l6 L4 Y7 A6 [3 ]% O9 |

8 \- f. K6 R  s! ios.tvboxnow.com話時話,多謝你派的分,謝謝
$ \9 z8 ]* W) O) ros.tvboxnow.com
$ x5 C7 [9 r$ z! b$ x8 T$ jrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 公仔箱論壇" M" v' g- R. ^

5 b' v- r3 T2 d. |/ F話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...1 g- c& \9 o) l$ R; y' C% h; i
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
( G  {' U8 T4 ^7 ^% r: m8 etvb now,tvbnow,bttvb開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦tvb now,tvbnow,bttvb7 a; E( q5 p- u* B

9 q: A6 m5 ?% l* m話時話,多謝你派的分,謝謝os.tvboxnow.com( p3 t5 Z" w) p* r2 o+ R  w8 o
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
  ?6 w4 [+ u% ?1 ]) {$ c4 [
! z# T/ i- C7 Ktvb now,tvbnow,bttvb睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
, t# ]; `& t  {公仔箱論壇rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
3 V! l5 K1 C: J; S! k' N- T* K公仔箱論壇os.tvboxnow.com. h! z  z6 F# g  \+ s. U8 e
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!