返回列表 回復 發帖
網上資料或者佢地自己講都好少係真實高度... 就好似啲男藝員咁.. 有幾多個好似馬明或馬德鐘咁講真實高度吖! 馬明真係有6呎架.. 馬德鐘就6呎多啲.. 其他啲男藝人幾乎個個都話自己6呎架.. 一係5呎9或者10.. 但個個都矮 ...
% m1 h2 s* }, c大文細佬 發表於 2014-5-8 01:10 AM
: u5 ^* y- ?, k/ R我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
Thank you leekwoklam for the prize!公仔箱論壇( E  w5 L) X, c5 e& z
7 E( [0 l0 q' w& e7 ^0 ~6 H8 a! Z
I agree with 大文細佬 as there is no real trustful source for the answers.  I judge the girl heights by watching the first nine episodes.  Base on what I see, 吳燕 ...
  r/ T/ n, I% ~* L: f- |tvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-5-8 04:24 AM
  r0 m  q9 {% X( P$ h( X2 Y! H6 i
" R' V5 Z' z7 T2 v9 G0 U  b" `os.tvboxnow.com你唔講我都唔知添... 真係要睇真啲先至得.. 38好巨下呀
* }  ^* {% m$ v4 @5 \* S; j我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......os.tvboxnow.com6 N0 y5 y2 b% F* B6 l/ N
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:55 PM
公仔箱論壇9 }: ~1 T8 d/ S. _

7 W3 z5 E$ W  t! ]7 {都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉..個王敏奕仲誇, 矮吳燕菁咁多居然話自己同佢一樣咁高
. M( M6 {6 x: c* Q
tvb now,tvbnow,bttvb- e2 {) w6 W7 }2 O) i8 \
都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉 ...
3 p  `! U5 j4 Q: m+ Y大文細佬 發表於 2014-5-9 01:15 AM
- g$ G3 s% L. c+ b0 u) g9 F! b" Y公仔箱論壇 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# A, ?* t; x6 y8 e: A& j
想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
what is the question?
1 _. F8 o( c& T0 l/ w5 y 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
! J! _- U2 I; x- M1 b想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?. O3 ^6 ~" @- U( v. c1 n# s% s
leekwoklam 發表於 2014-5-9 10:31 AM
- H( d4 q/ n: X+ u! @' m7 D2 Aos.tvboxnow.com  m. H  e, I5 a9 G; E* `; s
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 F% ~! j+ N" ?/ }
6 |! m& Z2 ]) \: m6 F0 t0 e0 T
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
7 {+ q  O2 j( ^# T大文細佬 發表於 2014-5-10 01:11 AM
; }2 h8 {7 p7 O3 U1 _! I5 k1 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而家又有母親節活動,請多多支持。
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮 -  300000 TVB元派獎活動TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: r1 q( U% u& Y
M Club7位女神中,喺現實生活裡面,有邊四位而家已經成為媽媽(養母都算,但不包括助養、靈嬰及養鬼仔或貓狗)?; q+ f+ X1 N3 Q+ G* `: p
     四位媽媽包括 :李若彤 / 李麗珍 / 葉蘊儀 / 陳慧珊 / 張慧儀 / 袁潔瑩 / 江欣燕
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( i8 A# S9 K" N+ a* i4 K. I

2 o2 j# j' }( L/ z( J/ X0 M
" s, r. W* |$ Z$ i1 r* uos.tvboxnow.com母親節獻禮獎品已發放,以下各位全部答啱,皆大歡喜。
3 D. R% v8 |' C6 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

5 ^# Z! g& |+ v' V; Qtvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A
; M4 w' F: h5 k. B+ W* BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。zzleezz
0 n# p) }; q2 @) Zos.tvboxnow.com大文細佬
6 P' }' w' |& p, l  Q公仔箱論壇chy25: V% x: n9 K8 V
mecaca
+ w# B; f+ j- j3 W2 u/ t% Y5 Uos.tvboxnow.com公仔箱論壇- _# y! u" }. ]- E/ R- z
* O' t0 Q1 e" l' e( r! Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都以為陳瀅係最高架