返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
( x8 d0 o& k2 z* }/ ^9 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ [4 b( E% i, o- r  x9 ~2 A8 q
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。+ R% T) G! r3 e. i) L8 m
公仔箱論壇/ v1 [6 l! _+ z  R) w, ]
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
os.tvboxnow.com& s0 N! J+ V( h, j
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
& h7 @8 g9 l  V! B% M2 R+ O9 _" z3 qtvb now,tvbnow,bttvb  ...$ M4 G6 i3 \7 M  E
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
公仔箱論壇" t' D/ ~' c3 @- Q) q

" V; n: N' c4 y  J: r5 D0 N* fos.tvboxnow.com邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!公仔箱論壇% I  O8 O. V9 n: [0 b
. v5 R3 k6 o3 X3 }! q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
7 O9 ]+ ^0 O1 X& S  M0 ?7 v- ~os.tvboxnow.com
) u$ u! C* V& N6 P. u$ P" P, K: b3 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: V+ q2 e# K  y* Q, K1 m
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
公仔箱論壇0 o; g. S8 k+ Z6 w( P7 W: i  o: B$ |
os.tvboxnow.com) E) Z. I5 W7 @' p; B. _2 I; Z
9 q5 o/ [8 L- h* f+ x: s3 g
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話os.tvboxnow.com2 y: Q8 v2 X7 I2 d% g' Z+ }
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
; v( o; s$ G( j5 u  W5 m; q% h
tvb now,tvbnow,bttvb2 G) B% X$ f2 p/ o$ t# m
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
8 B/ C/ i, b) f4 |7 S/ j& c, hos.tvboxnow.com3 r1 }! o; B# x! r
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。tvb now,tvbnow,bttvb, ^8 Q" F+ r5 M; `0 y2 g! R, T. J
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
8 i% q/ r8 L$ v% M5 C( [
! n9 M& e, q3 e4 R$ U" u公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb. \) N# y; ^: W3 G' \2 G/ T% I
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb4 ^4 o$ y- c; E: G. D; S

% h. @6 g. \3 G/ Q( n6 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
os.tvboxnow.com& E- @1 `3 p, \
tvb now,tvbnow,bttvb  ]3 H  G. S! o9 k6 ?3 i5 `0 e' z
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑tvb now,tvbnow,bttvb, J9 r* R9 Q2 k, f
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. f  P$ n: S7 }7 @$ ]2 \
公仔箱論壇! P3 X) h; U7 |+ g# ~0 @' t8 \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 K" F) S. \, Z7 n
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
6 }# H. M0 l$ f( b7 D9 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇% C. N: H6 m) ~* j6 u5 G
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
2 J; ]2 O7 H8 Los.tvboxnow.comos.tvboxnow.com. A6 f  X& e7 Q$ P
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
( `2 s4 O$ r! k9 }8 [$ S0 Q
! N2 Y/ l, `& a+ Z) y  fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ~/ }) G2 Y; t+ R1 W- ]) v

5 b9 n+ g4 J8 W9 x% B7 D/ ^tvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
) |( y# E& R7 L8 L0 Q0 z; N: Z
$ v( i7 o! \, dtvb now,tvbnow,bttvb
+ |7 @; e. n) `3 ?! uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
9 R+ t: k0 r2 |" p+ R# z. c& D公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. E3 E& V1 L; {8 s4 m  y5 n* a+ z
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
5 O! K2 H& d" s1 N公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
os.tvboxnow.com: ?# E0 _$ J; h: ?2 R5 O
os.tvboxnow.com3 T( A7 q" D# O" \0 J3 _
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
3 |  F; d7 S+ f* O8 ntvb now,tvbnow,bttvb2678949
! C  r7 _' ~" \4 G# ]: b* z" x- dtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U8 Z& Q0 [& E+ R

3 u" l. M( t: B1 u% `
. M6 b( r( L, G! l# X6 Nleekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ d4 b* k  I, p' G# J

* T5 V( v" x) N3 ]os.tvboxnow.com一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
3 ], I& M& k" r( N/ e7 g. los.tvboxnow.com, h: H" R/ D1 l% }

" J3 H+ Y% X# r2 Q( O2 K, ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
4 ]% I  s5 q6 O2 G! oLastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦os.tvboxnow.com0 P$ I' w7 b$ `; \' L. V. \0 U
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
5 t1 V+ t4 i1 i2 y公仔箱論壇唔買鹹魚包比你吃
7 G. D6 d5 P& F. g* e% m' xrrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& r1 m* B* \' _( W

& C4 y5 r9 |& {3 K
1 Z+ \! f' b* U# B4 m2 i( XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶
4 ^* j2 @( u( j1 D* G/ b! hos.tvboxnow.com
" y4 W: I: r. Q- c) F# Wtvb now,tvbnow,bttvb+ C# Y3 p( a4 h6 R+ {1 P) \3 E
咬咬化身做高天寶
. u- z, j2 C* B8 a7 ]) x; g' ~  T公仔箱論壇LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" W" [- k0 R8 D' G3 j1 K. k# R
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
公仔箱論壇4 K6 D! {3 y- g4 N) k8 O- G

- Z! R( Z- Y" K1 Dos.tvboxnow.com0 T1 k7 o" J! r0 k. B  z7 X8 [+ |" Q
你留打呀?