返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb3 i" o# U3 C1 y( K

) r( O# U( A! V2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
; U1 B) g$ ?9 p: s2 O/ gtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
) j; H+ h* }2 o6 v! I6 ?% x7 K
都係名稱1個冇乜作為
/ S% d- p) m4 b& E0 C3 }8 A( h& ~都係名稱1個冇乜作為
* P% ~2 Z/ k4 j4 |1 U, vos.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
8 i1 B. ]4 [( N. s' C+ _咬咬兄你好,
6 G4 {9 R, s2 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
tvb now,tvbnow,bttvb( A; O7 q$ q) H  o! Q8 f

. U" ^$ ~- Z% ?, i1 htvb now,tvbnow,bttvb睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...& i- ]( y  S% ~* M
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
9 Y6 w6 p0 b7 i3 V* xtvb now,tvbnow,bttvb, X& }5 R* ^% W" W- S+ S- }1 a( x8 l
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
0 M& F) a3 t7 Z& V+ @( q* z# ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
$ m( l1 q, u8 ]1 X" Q" @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com3 w! Y1 T& ~, N7 h4 G% p& n
話時話,多謝你派的分,謝謝
+ q* {: ]  q: e$ \) ~$ K) vos.tvboxnow.com小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m9 Q! {" @1 ^+ N  \0 [1 e- z

' p3 Q+ Y) `% k3 S唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
! [: K7 d- N# ]; E7 g' f' J3 h
咬咬兄你好, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 [( u( ?( |! V4 e- A% Q8 Y: M
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
" W3 o& Q/ ]! Q$ g! Ntvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
os.tvboxnow.com6 Q% R& c+ Q& l
咬咬兄你好,
. r0 B+ n! s. R" T1 u; `$ K. {os.tvboxnow.com一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
& x( _- |. u/ P3 M8 Y7 v4 Z0 w, j9 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 q' G0 e) _/ y6 n5 _
  [1 x: L3 d" D! z4 g( M7 G
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
# _( w& H* k0 s6 k* los.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
7 e% C) S8 U- M5 Q" ]1 @+ `
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 / T& Q$ }) I8 y  ]- ^9 s1 C: j# K
- U$ C9 b! J6 @
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭公仔箱論壇! l  h6 \9 ~( f. ^, o
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
" v% ?! O3 N/ ]+ M+ T0 I2 h* R/ qos.tvboxnow.com 哈哈哈,你形容得好好笑...........
' B! P; M4 g5 ]6 P! `1 Z/ p7 e/ ^tvb now,tvbnow,bttvb # D+ A- q& l0 F& t; o9 H. B  t! O3 q
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
! `  Z# }& b0 ?/ K. f% O  M: QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 C4 O2 a4 B4 o) g

. t9 E% T* ^5 `  d/ H* j$ J/ Z* i
$ S, I: }$ w3 A$ h公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
+ _: B6 [  @9 N0 E. jtvb now,tvbnow,bttvb
2 t& i' E& \- f" ?" o4 Y睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E& V/ V9 u  _% N/ g  o# D6 h# J* {
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
+ ]9 |3 h4 D: C! K" g+ ~  ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 p4 }0 E8 o# R! h* y- Z) M- m6 x( c
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸os.tvboxnow.com! s% _: v0 |! T
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
7 C3 i+ ?2 G8 H1 p# o: Ptvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
. l3 t( L) B9 p4 o( B( G3 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
$ f5 D6 @* W' u' l* `* ]tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 P+ D- M- @, B! Z8 E+ H
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
( f* h* Y- n0 c4 f" N7 Nos.tvboxnow.com小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
) B0 {+ I% t' W1 @, D公仔箱論壇哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
1 u/ S/ h+ |, g* T! _2 n要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。tvb now,tvbnow,bttvb* B) U. J& E9 a; s
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
$ o" `) K5 R8 G7 z) v& T3 h5 O9 Y9 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
! v) @. b6 p  U+ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% z7 s6 L# u# s* D4 I公仔箱論壇我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
- i' a- y( m' W+ }' M/ l) rtvb now,tvbnow,bttvb呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食