返回列表 回復 發帖
5 W; Q9 S0 Y# l7 I8 w+ f
) B3 z* a1 q0 ^% n5 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* P& }7 o) u0 G  m+ w, {8 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你留打呀?
6 i5 W) v1 d' E9 vLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 公仔箱論壇* Q3 a4 |8 {: M8 A
% @0 s9 }. M: I) q: z9 t  l
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?1 t8 L" b1 o9 [8 X& [9 H) D* `1 L
公仔箱論壇/ X% \- i5 a2 J% i+ k3 ]
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
$ t& k6 C* v  p
* w, s4 E! E" W) [' ~5 D7 q唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀* a" _1 x; B, |8 i9 [& }
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
os.tvboxnow.com+ J5 r9 w4 e% a# t' C

/ A- _3 ?8 Q2 E8 q4 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
2 n4 [; \& Y) m6 I' Q( n: c喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?公仔箱論壇) a" e. e) w0 k, k+ z
# `9 b+ K0 N6 S& P
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
& r" v- t. y7 v! c, _) Gos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill0 {" t1 d; y; r! |# N
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
/ x! Y& c; f+ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。that would be too bad
& m3 |+ H/ ?2 m# Vshouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
1 W4 m$ f6 g" |* vos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& n6 d0 k$ Y* c+ @( K
咪係!
唔怕水滿就得
6 Q! L/ ?% i: f, f" gtvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
( Z# O$ v% m1 n# `tvb now,tvbnow,bttvb
/ w4 u( A8 b; y. M" f, |% g公仔箱論壇rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
/ D7 y# M& d8 X3 h5 mtvb now,tvbnow,bttvb
. w1 m0 S4 T8 J, s話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
4 x& B$ [  B! u( H: b" W% E0 y( F8 `, @5 M; `1 l' }& c
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。$ }8 ?$ }; Y  q
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...tvb now,tvbnow,bttvb0 G- |0 ^  l) f3 ]! v# |
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
os.tvboxnow.com1 ?: E- G: P# E

- b8 X3 W5 ]8 L2 r% R幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
: w5 X4 l2 ?1 X5 G, P) v算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........
& R- ?* l6 l2 B. B& q2 R$ {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
' d' F, e+ s. ?5 G7 }9 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
6 Y5 A/ C& r/ r, }1 `( m騎騎,我都好似差唔多。
; w# S# `0 ?- A" z1 f  `
騎騎,我都好似差唔多。os.tvboxnow.com" h- a% U8 O8 g* r
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
( G3 X: w( X$ A% ?* b
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
6 o( m9 x7 `$ t1 k2 P, j- B. P
' P2 _' J( \6 T/ I9 W3 _公仔箱論壇話時話,多謝你派的分,謝謝
; [4 Z% R; a1 \

+ a2 P2 I3 x# _" @rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
& w) e5 h1 B: Ios.tvboxnow.comos.tvboxnow.com* ~$ M5 r* p9 Q1 n4 U7 W8 Y
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 K# J% ^) J& j' l" S
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A8 O, F. A; L; I# J
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
& p- h. C3 u7 g/ W/ g" \8 c* ^公仔箱論壇( s8 Y  ?* h- c& H
話時話,多謝你派的分,謝謝
1 s0 g% `, N, j( m6 xos.tvboxnow.com小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Y$ \8 s/ {9 Q# U' K: g

* ^- D( q( x% Fos.tvboxnow.com睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vipos.tvboxnow.com& S9 i; N2 q9 O2 E9 ?# P
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
* L! T' Z  v4 S6 S# Z  g) @

. W. h; h' a9 d' g2打6.. 咁我咪新仔不如囉!