返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
& ?9 @+ [4 r* ]& V. c/ _公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
6 j1 N; G0 I; A% s1 W: H我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- y+ k( h9 Z$ G' B
' v' a4 M. A  ~" y$ C- f) i0 c
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
公仔箱論壇. i$ U+ Y# D' t" s
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。公仔箱論壇1 u6 ]5 X6 R! m9 [8 m
  ...tvb now,tvbnow,bttvb9 [$ Q. B, i0 f6 S
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
公仔箱論壇- n( z* u) ~3 ^% E' X3 A( u5 o
os.tvboxnow.com3 @+ c( J/ `; |8 U7 S/ h2 [# V- M
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {! D9 x7 T, N8 o
2677290TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 _+ L: j& x( \  Y
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
: s! l3 L- Z% P6 M) kos.tvboxnow.com
: B, Z% K0 p8 u$ H2 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 a- ~8 T8 T: @你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
# }7 a7 M. d/ U# @7 z9 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 j, F0 h  j) I$ B8 s) T
7 j/ ?" @/ o6 }( T) G/ C; N
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話公仔箱論壇- @! u) @- F$ O4 b/ D" g
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( l0 [2 N  {* r/ T
公仔箱論壇! \: M9 k1 }, R8 X9 v- C
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
& U- J- }" U6 q! V9 v3 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, K2 s" V& w, [+ s/ ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
# _# z: [' T& j- U: g# ~8 qleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 c$ R8 }' g- x6 n3 v, P

5 c; S: S: j/ i% U) L; b$ Cos.tvboxnow.com& H% h2 h( w+ u9 h  R- r* P
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 os.tvboxnow.com3 g1 o6 s3 H8 i5 Y) C8 D
3 U/ s: L. k+ y
  A( t6 Z  c% _9 D8 [3 S, s
! ~+ j( w' ]$ v4 H* @* k) v邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑os.tvboxnow.com: D5 ^0 L3 }  ~! c) l* d
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
' A  ?! m+ H. Z- A/ S

" e$ Q/ R( e- u0 z' oos.tvboxnow.com
' r' f3 s7 G3 j5 M% ttvb now,tvbnow,bttvb 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?os.tvboxnow.com+ S9 t2 X# O' h) ~+ E

8 [3 `0 s" Z, ctvb now,tvbnow,bttvb我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯   H2 b; Q7 l9 U( B+ g- ?3 U
os.tvboxnow.com# d) f- K0 e' V8 D
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
% a/ z1 p% |! m$ I; @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb  e4 V0 v) q- A3 v

6 F- F( K7 f, c( K7 T- mtvb now,tvbnow,bttvb
# y& I; ~  @- r, f
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇) F- r$ O% N, }' O( X2 A
公仔箱論壇8 a" }! a% J/ r
4 t, u* ]7 L) B, `2 M7 m
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
- O8 h/ P* K& l$ M7 E$ Etvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇: e$ x& l& V8 o, }/ M. q
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
$ N7 \; f8 T) \' v7 e. P7 A0 ~公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
6 H) P8 i% k- @# I& F. F# dtvb now,tvbnow,bttvb
. |+ q# L( f! N# @tvb now,tvbnow,bttvb唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
4 g" r% p# S, x( b* x' i& ^; Ktvb now,tvbnow,bttvb2678949$ x5 m! ]; e+ u
6 ~% t" r% M- X& L% y, r
公仔箱論壇  X7 l) j7 _. c0 F' i+ T

2 R3 L1 z( i3 S9 Q1 fleekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  a4 U- s' M6 o+ l

- Y' h& z4 z' s& D  d1 y$ \% aos.tvboxnow.com一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
tvb now,tvbnow,bttvb- Z- J4 M& u/ H* H1 W4 e

) v/ G3 Y( d2 Z# l9 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- w' e8 W1 f" o8 L0 V5 O
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
  x1 W- }# F/ p+ R# h0 K& x公仔箱論壇LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦公仔箱論壇: s# n, F) [8 H4 y8 G
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
- G$ c  C8 b4 B1 A唔買鹹魚包比你吃公仔箱論壇8 H: r) _& }+ i* Q
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
公仔箱論壇+ Q2 K9 z+ d) Q" h' x
! v$ u) G' p3 P. }$ h, w
" o# W! Y% X% v$ ?% J5 ]
咬咬化身做高天寶
* l& z* c& g# {0 p/ \+ J+ k* D0 D

+ {# B6 L, g5 F$ z0 I, b0 |( |' k- Mtvb now,tvbnow,bttvb
' T' C$ K% b2 I: q; J6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶
" O% Y. D! h% u% eLastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
  v+ z9 a. L! Q( o. g2 k5 F8 ptvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
os.tvboxnow.com  g( m+ I" S$ E1 X7 R. r
公仔箱論壇, o& m  X  V" G! f2 k

3 {8 C! ]8 n& @tvb now,tvbnow,bttvb你留打呀?