返回列表 回復 發帖

2012年的第一個夜晚,我很感動...

我終於睇到一個真正令我感動的香港電視劇!好有意思!個結局終於吾洗再BBQ喇!os.tvboxnow.com, \% k5 X. U- k. ~: G3 J; W

* d  i+ @* x0 h: b& GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝你!戚其義!多謝你!周旭明!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& r( a# ]9 M" U! c: \* D; a, U0 v

. ~. u% n9 H" |tvb now,tvbnow,bttvb多謝你地!YAN!家明!黑仔!鼓佬!ROINNE!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....3 N6 X7 s. x; K$ @8 g
limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" R4 [$ U4 i! Z; H6 X

# K# W  f" k6 }1 ?: Y2 q. ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com4 N( b. c& |( A2 U6 s

$ g! D% G3 S* P8 A! H. f4 G: DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等
9 X7 ~4 Z  P: {# Z+ e% X/ x
$ i; d: E; E4 g' k# t( yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  |% a' ^. q+ p: Y; d" p
+ t) L9 V/ }5 g  X
入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等os.tvboxnow.com% P6 s* w8 X" [4 ~: |/ _4 `5 K
shawnsosos 發表於 2012-1-1 11:28 PM
# X4 K7 j2 M6 k3 {) R
公仔箱論壇5 p% W8 d& s5 u5 X5 \$ \; v
大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?

4 i3 [6 V! H9 [0 @. ?3 U
, @' W$ f4 J/ D: B; k+ m0 K公仔箱論壇公仔箱論壇) b8 x4 f& h0 j
大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?0 J& y( s' C8 B6 w# @5 F
limited-too 發表於 2012-1-1 11:32 PM
; i/ u. X# ]5 V$ R0 h+ E. z( }
0 E- y1 f  x# m* g
' J# P+ _4 y3 C: R) G1 H3 Y
大陸10億人口唔係人人都有得睇tvb架 只局限於某d地方咋
大結局真係好好睇 , 睇到我都cry 左幾次
好好睇!陳芷菁做得好好!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
3 m4 Z1 X8 j2 ]公仔箱論壇limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
os.tvboxnow.com, O# j+ Y0 a. G, g7 r) I

" w8 L8 r; b! n! ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而家網絡乜都有,大陸追開嘅人一定可以喺網絡搵到嚟睇。
入唔入到大陸關我哋乜嘢事?入到大陸套劇好睇啲咩?如果套套好睇嘅劇都入唔到大陸,就最好套套都入唔到吧!
9# littleboyboyboy
$ S+ N7 R. I' Q' Q5 U
! }3 d) M( k) W5 U( _極度支持!!!
我都是,造套劇集值得收藏一看再看.
9# littleboyboyboy
1 W" u  _3 a0 D: T- I3 w3 [/ _4 H& oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; _2 E: {- p( n/ ]
agree! if it is good, not need to care the rating or market.
這套劇是殭屍II後,我所喜愛的。
只系觉得依部剧真系令人想到好多野,其实唔需要理会有几多人可以看到。只需要看的人有自己的一套想法,就已经达到左创作人的目的啦!
Good Job TVB