返回列表 回復 發帖

2012年的第一個夜晚,我很感動...

我終於睇到一個真正令我感動的香港電視劇!好有意思!個結局終於吾洗再BBQ喇!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" u* e: V# x' W5 H  a! S" f, F& X
tvb now,tvbnow,bttvb, {6 i; G3 \/ v! @0 `5 }
多謝你!戚其義!多謝你!周旭明!
/ X* a* \" r: X3 S  BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 q- ?2 `0 w) [+ n公仔箱論壇多謝你地!YAN!家明!黑仔!鼓佬!ROINNE!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
3 ^! U; H' Z) G) ^! ]; x. m2 @os.tvboxnow.comlimited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
  v+ m& M1 o* j0 P: z. `0 g

* M2 }+ [( M+ a2 O" N5 [9 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 _4 ^$ P2 n/ f& U8 I! X8 V! [- V; z. x  e# v7 H- u- }: S. n
入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等
7 |+ X/ u* O; `3 [1 d5 Y% X

* i/ x& ]4 d4 `2 M公仔箱論壇9 p7 X% }6 e5 s4 _$ ~. a9 R  _/ J

% u3 _3 n# O+ [3 [os.tvboxnow.com入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等
: E/ `3 H; t: o/ v# c  \tvb now,tvbnow,bttvbshawnsosos 發表於 2012-1-1 11:28 PM
& |5 L1 L! m8 T1 Z$ y1 v* Vtvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com7 c: l! R/ a3 J& ^
大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
# l5 t$ Q: y- B, _8 w' J, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^" C$ b; U" g. p/ E3 t: ^
os.tvboxnow.com+ T& r7 t; N9 G6 y- `, z  U( C, M6 p
; ?/ a. l8 S9 F3 e& r
大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
9 V5 m, U0 p$ A$ n2 a, c( llimited-too 發表於 2012-1-1 11:32 PM
. z4 u9 w5 ]& c: n3 C0 R" a+ B5 G, b) J1 H5 @  E5 f; E2 h
公仔箱論壇3 J0 z# ^* ~* M5 H2 k4 y! t
大陸10億人口唔係人人都有得睇tvb架 只局限於某d地方咋
大結局真係好好睇 , 睇到我都cry 左幾次
好好睇!陳芷菁做得好好!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....( `3 U; W, I& Z7 [9 d
limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 F( z' T- u* B+ ?6 j. Q0 ]

' g4 ^9 N! K+ c& V2 m% M& @tvb now,tvbnow,bttvb而家網絡乜都有,大陸追開嘅人一定可以喺網絡搵到嚟睇。
入唔入到大陸關我哋乜嘢事?入到大陸套劇好睇啲咩?如果套套好睇嘅劇都入唔到大陸,就最好套套都入唔到吧!
9# littleboyboyboy 公仔箱論壇5 _0 m9 ^8 x: l0 X% I
tvb now,tvbnow,bttvb. Z* i' j( v1 I' f4 E! d. i9 b
極度支持!!!
我都是,造套劇集值得收藏一看再看.
9# littleboyboyboy os.tvboxnow.com- N  G, i& T' w
公仔箱論壇& k8 Q0 d; m/ Z6 O
agree! if it is good, not need to care the rating or market.
這套劇是殭屍II後,我所喜愛的。
只系觉得依部剧真系令人想到好多野,其实唔需要理会有几多人可以看到。只需要看的人有自己的一套想法,就已经达到左创作人的目的啦!
Good Job TVB