返回列表 回復 發帖
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。公仔箱論壇6 M" M4 L3 n; Y( f
leekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
os.tvboxnow.com2 a5 g+ `, l; `2 s( ]) b
os.tvboxnow.com6 }% u! @7 x) N3 M
版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀: z( a0 r9 ?0 o$ |# A; x0 d) E
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
你係佢fans呀!!!!
* s- l) l; |+ L% s2 Q

8 P: M; S3 W" ]" m3 }7 P' Oos.tvboxnow.com版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
: b, t3 l' a1 D: u. h佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ..., I4 R8 P1 Q+ _4 ~+ Q; @
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Q; [9 `, ~6 P
完全同意...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, N. ?* j, m( i, i( j, ~) G

3 n" ~# k) a1 e: j. YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!
+ @. V8 ^9 K, d% L" T4 _; U~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
' N# o  D& P4 C' [yes....

係佢fans呀

5 O) d' B2 }1 q" N1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ N" h( d8 T  P/ S8 c; Z4 i- QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
公仔箱論壇. b  T9 `! @( G3 z1 p
完全同意...
- O# l9 U' K2 m0 Ltvb now,tvbnow,bttvb) Y2 {" p, l0 T+ u0 r. \
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛os.tvboxnow.com" d# v; Y1 o% X# Z/ r4 k" V6 s
kerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
  t, D; E! t# B) h6 _公仔箱論壇os.tvboxnow.com: A3 m! M, q8 f) d: d# N* s7 l
八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格
22# 大文細佬
0 L6 q5 p! q0 |- A0 F9 S! N尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白
7 J. `3 m, J3 mtvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com; Z4 V# k8 S+ G' H. Z+ d' R  d
真係冇乜發輝的機會
她做不到女主角
love this lady