返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
最初我仲以為佢係梁小冰~
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
但係把聲有d惡頂
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.
( Z1 g( J9 Z0 T; Mos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- u9 |- r  D2 P6 x6 u  h9 G( n
2 |0 N+ n8 y$ u9 e; }' U" l) E
因為

真係散發出很自然的美態

# L+ j$ j  P$ S# R4 h
os.tvboxnow.com  E1 s$ S4 H' O% E. y

7 q- o+ t7 W  e" H' i! k4 a+ v$ w公仔箱論壇姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
7 p- H) G% w% w# T* V1 C+ a+ f7 Xos.tvboxnow.com8 L6 Z5 B  {5 P  b* n  `1 ^
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
; z1 e5 h9 {- G; s* F. r公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
# P! R* O/ H: B7 |  o! d

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢' [/ J7 ?; C$ }* O: l, V
os.tvboxnow.com. B4 N- @/ t- ]( G& ^; A& ]  w& d8 y. O
可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..

1 J# H. Z' _& w8 V: z6 [tvb now,tvbnow,bttvb嘉琪與司徒法正師傅
8 A! J4 M. |& U# \3 B7 p3 j2 N# _, I; r
飽未呢?不過是從網上抓來,唔好又話係我嘅珍藏呀。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.tvb now,tvbnow,bttvb7 D" G$ r, N$ `* o! b6 n/ w- x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ S  q7 K) S. E
os.tvboxnow.com" K  v$ \' M% K3 k( u+ \
因為真係散發出很自然的美態公仔箱論壇3 }, P) D9 t, H! k, s

6 v# m6 u: K( @: R/ h! wtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb0 i: r  U6 E$ D0 z7 r! K8 @6 {. h4 O
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. X5 Y, h6 M& }" @% E( Y$ g. Z: T
kerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
公仔箱論壇) d) R) D+ Y! d( V

) H6 E6 b! \: }0 l我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
我都唔好意思講,係呀細佬。姚子羚唔化妝我未見過啊,真的很可......嗎?
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

' c* Z2 s% O, x4 W) W$ ]& T

我要珍藏住D相

os.tvboxnow.com5 L+ ?) ^/ F% ]/ j5 V8 b, [
, v: j( z' Z. r8 @( Y! R* A5 z
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
. o7 x' O* S0 B  `大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
' F6 \- w  s  g" n) M5 L( N/ ]" }tvb now,tvbnow,bttvb

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: s% @( c6 O6 F8 A/ @2 p2 c
我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀! B: }+ j2 e- G0 m3 t
kerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
- Y+ h! n' M- ]3 |7 I( dos.tvboxnow.com
7 O5 [$ a: A5 E% khahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
  f2 R; c$ m" L6 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb' I  {! K% X3 z' J
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 V6 ^$ ?" o  z& L5 [/ M0 j. F7 {
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
. E' ~; q. Y: e0 a& k公仔箱論壇當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖, / W0 l: j. r4 X- d
os.tvboxnow.com. b0 L' f+ r6 T" Q6 W
我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》