返回列表 回復 發帖

郭政鸿甘既look顺眼得多

甘样埋几靓仔~扮么鬼耶王洪jek,肉酸到死。。
唔係呀os.tvboxnow.com% a! J0 B& }! Z: j
王洪後期個樣都得得地喎
唔係呀公仔箱論壇* ]1 f, i9 b& J1 {. ~
王洪後期個樣都得得地喎
- k& M, F5 ]7 C$ Cos.tvboxnow.comjoseph1987 發表於 2011-8-5 04:42 AM
0 ]" z3 [' d# g9 m+ ~0 g+ U) f

9 r! D3 d* C; nos.tvboxnow.com系咩?我唔中意他粒头啊~~ 而家靓仔好多~~
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
% D4 s1 H0 F2 T) s  d* Q/ Geven2010 發表於 2011-8-5 09:12 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _% e  h+ B! L! B
他捱佐好多年啦~~
一直都挺喜欢 的
一直都挺喜欢 的
+ O% \, }* _. k& c% C0 |  k, v+ jhsjy 發表於 2011-8-6 10:33 AM
7 _! b$ t8 r% Y$ S+ v
我都系!由通臂猿猴开始已经好中意他。
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
通臂猿猴個陣 好耐@@" TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 L, H/ u1 f9 K! v
不過佢係唔錯既!~
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....os.tvboxnow.com' T3 ^% U; T2 T: f) z# U9 i' R" i. a
pinkpink23 發表於 2011-8-6 05:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ {/ C$ I' V4 j6 l; v
系啦。。都唔知点解tvb要搞到佢甘肉酸。。狗头好靓仔,但系我最中意就系桌球天王既ray lui~
通臂猿猴個陣 好耐@@"
% w, Q; P" e" R8 z. w- c: lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過佢係唔錯既!~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 f9 |6 h9 w8 E
aric2005 發表於 2011-8-6 06:22 PM
os.tvboxnow.com' M& B  h* q. e* k% L
系啊~我细细个已经好中意佢佐~
通臂猿猴果時就好好睇了!
團圓劇情需要嘛公仔箱論壇. D, m8 g" ?! o4 ^: @. v
應該從演技角度來看嗎?
不错
一直覺得他系個奸角,唔知呢套劇會點……