返回列表 回復 發帖

郭政鸿甘既look顺眼得多

甘样埋几靓仔~扮么鬼耶王洪jek,肉酸到死。。
唔係呀
7 x; `0 u/ l2 P. r' ^% Z4 m7 o王洪後期個樣都得得地喎
唔係呀
" u# F; I+ ]# W5 F# q; dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。王洪後期個樣都得得地喎8 y$ j& z( l( H2 `) d% v# ]
joseph1987 發表於 2011-8-5 04:42 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- D5 p* {+ P% B2 o, n0 n* l

- U* j8 _' \8 k* h1 ltvb now,tvbnow,bttvb系咩?我唔中意他粒头啊~~ 而家靓仔好多~~
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
感觉郭政鸿还是很有前途的啊
+ E' X/ w9 m" feven2010 發表於 2011-8-5 09:12 PM
; c+ U" M9 C; s& Ntvb now,tvbnow,bttvb他捱佐好多年啦~~
一直都挺喜欢 的
一直都挺喜欢 的
7 R, y, v( _0 ]! s  |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hsjy 發表於 2011-8-6 10:33 AM
; N, A, u1 _4 F& Q0 l9 }
我都系!由通臂猿猴开始已经好中意他。
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
通臂猿猴個陣 好耐@@"
7 S5 @/ f2 n+ _os.tvboxnow.com不過佢係唔錯既!~
同意楼主,王洪好鬼肉酸,尤其佢個发型....狗头好靓仔,仲smart添....
# h0 _$ A& `, ^2 G0 utvb now,tvbnow,bttvbpinkpink23 發表於 2011-8-6 05:43 PM
公仔箱論壇1 z$ I+ ]5 u( Z, K0 }
系啦。。都唔知点解tvb要搞到佢甘肉酸。。狗头好靓仔,但系我最中意就系桌球天王既ray lui~
通臂猿猴個陣 好耐@@" ' E. Q) n, y0 Y- {
不過佢係唔錯既!~tvb now,tvbnow,bttvb5 K3 M" `2 t* y9 z" H- {
aric2005 發表於 2011-8-6 06:22 PM
- f$ H" ?( F4 L0 S, j系啊~我细细个已经好中意佢佐~
通臂猿猴果時就好好睇了!
團圓劇情需要嘛
& c- q& u! R! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該從演技角度來看嗎?
不错
一直覺得他系個奸角,唔知呢套劇會點……