返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb( b( }# J; ^1 v4 k1 V" N* C' ?

% @5 m/ w7 Z1 n& W: N+ Q. Ztvb now,tvbnow,bttvb
6 R$ ~3 M( A% H公仔箱論壇:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...os.tvboxnow.com* \5 V0 q1 S( e7 j" H
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
公仔箱論壇# i8 I9 ]. X  h8 `1 ^% r' D) }
o...tvb now,tvbnow,bttvb7 r7 L8 ^* s" r& K- }! H
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
4 h' k6 d: t) T, T) ^# q+ b! m全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ {8 `  O; j2 ?2 c  v
我的女神....
8 q5 P$ P2 Y/ B5 s+ T- e: b; M兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
0 P6 L9 R: w: l, A5 }6 x:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
" Y, c+ C: f  e5 O$ l
& U$ H& G. R  I  p5 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我有戴過CON
8 E! Z  L, S1 X3 Aos.tvboxnow.com不過我覺得唔多舒服..
9 \& ~. \* Q2 L" H$ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 公仔箱論壇( q; F- r' u4 Y4 g* D8 i
你都系e+靓d
3 M( K! }+ @, N) \# ]tvb now,tvbnow,bttvb多謝  =]. l/ V" `- j& M% d! b3 d
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
" R5 w; |7 V9 }# d( B9 U; x- j. v4 QPS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 4 D+ z# _7 R% `8 e: A
" a9 N6 S  k* Q
o...
4 X$ L: J, P% C/ p我唔多捨得
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 d  V( c3 u3 g( b& V& z+ k

5 u' X& j+ D  v, L+ t( kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我都唔舍得剪吖.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& S/ d; t; `3 ~* L( {# b2 g5 o9 M
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
1 k1 t# d# C/ P$ b; o公仔箱論壇
: d) ~; _! Q& R* G+ O公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb6 r9 j  t5 }# s. B2 ?; b# o( p% D
我都唔舍得剪吖.... 8 c% i% L* g3 ]- b" T5 h/ m$ b
都唔知道要唔要去剪好....
* Y' g5 j+ c7 Z+ |" b% E
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ O$ a& a% Y6 T1 b
短左仲好睇喎
: w4 M# B7 t. ~$ R3 u哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美tvb now,tvbnow,bttvb, A2 j- n( s8 S
短发也有短发的美
( u5 y0 F+ j5 Y, {% A9 e4 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
! w/ b8 g3 ?, [& l8 a=3=都一樣咁靚
; [8 l$ a! `; M, o5 |短左仲好睇喎
% b" H3 X) W/ P8 e/ z: b哈哈支持靚女啦
* B; H0 }: o. Q; H7 y1 f6 ]
5 o1 V, @8 H( N5 B1 k  ltvb now,tvbnow,bttvb多謝 =]* @- L: p0 O) h, y
我一陣要去迎奧運...-.-
" }* @$ h$ e. J6 W& }+ ftvb now,tvbnow,bttvb好驚影到我個殘樣..好似咁--> 公仔箱論壇/ C3 a) ^4 W9 q& t
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 $ W! t8 O3 v' h5 X' p* Q# H
妳是澳門人?
os.tvboxnow.com9 z' `* C; L, ~; d
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎