返回列表 回復 發帖
2 n( F+ g1 z  q0 a2 q7 a维基百科
$ G: f6 G, q' D# D5 t+ ^6 Y' @# t公仔箱論壇觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...
0 n) d  l4 c2 V1 b% Stvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i1 D, M+ u$ W* N! z# g
唔該晒!
公仔箱論壇- B# F% v; i+ l! D7 T& z  `  I
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?os.tvboxnow.com5 K; y3 j' K5 X  ]! v; B1 |6 n
: F$ W% p$ X; ^; z* q6 btvb now,tvbnow,bttvb2944235
0 O7 X! T6 M1 d. I1 r. W我再補充少少吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ d) G- \7 z' G9 |  ]4 N5 }+ x
香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...
: T5 B7 B" w! ]1 p$ d2 ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
1 s4 [, q3 |# y5 x

|6 b+ s0 g8 p0 r5 m/ W即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
. _: w& ~/ L' `6 ~/ f& B; `. C( F- e公仔箱論壇
6 h8 s. H; I8 |( T4 v1 oos.tvboxnow.com即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...7 }) T5 B$ A' y; J% N4 ?$ {
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
2 d( b1 K5 I' b8 F9 L4 C% @+ T公仔箱論壇下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
5 i& c+ S2 b1 |* F, ?; k; e3 jos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea
* z) ~/ Z& r4 a7 h  ]公仔箱論壇
# _- y+ i+ r1 J. E* l; e0 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

tvb now,tvbnow,bttvb# v; i. O% \( r5 L

) l0 ^# r' G# m8 h5 pos.tvboxnow.com即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...os.tvboxnow.com( [( @6 ~$ B6 V+ a7 y4 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" B! R- x0 z3 c3 [* [
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, r7 O& T: I1 E

% p2 V1 }  r% n3 \( bos.tvboxnow.com十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill os.tvboxnow.com4 L- C) o2 @5 W' o/ T' T
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
" i) t+ F. C) W  v1 r- lO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛) ]; ^5 {2 O8 n
5 ?7 T7 b1 e* J6 ~, x( e; n1 ~
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?公仔箱論壇/ C5 W* M% R0 h# n6 h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% s; P. |- h0 \% U- \* v
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
6 a, P  |1 _, ztvb now,tvbnow,bttvb下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
; g  @( L0 p3 o6 B; u4 P$ K7 kos.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
: f# e1 [0 g# B: {/ i) a  i8 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 X% A) s* o$ K0 W' Aos.tvboxnow.com咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% J0 w2 P1 |5 R  }8 E0 ?& p
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?公仔箱論壇) `  }: D0 g& g2 U: i5 k6 S  ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }1 W/ q, \4 ~" I6 W  Q, T$ B
  J: y: z; T! Z  d' E0 X6 Z5 o公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
os.tvboxnow.com* \% f9 @  [" v
os.tvboxnow.com( {4 y2 P# R+ B  q# l, ]
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea& j# R  w0 c9 t! X3 X% L; i

# P/ t: p7 r. J, JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
/ n: ~/ N- G2 ~+ M8 dtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
9 }8 P; o9 h9 E- z. U, dtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇4 i# r; r; R& h0 m/ I
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
' ]* y$ T7 K( F4 Q/ I# w( L2 Yos.tvboxnow.com哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。公仔箱論壇: d# f  H- k; B9 c  c" ^
leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
6 B) _6 |; D( btvb now,tvbnow,bttvb
" H7 j: ?/ r( W% zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。等我代寺廟答你.. 九出十三歸
2 Q' m: `0 R( I" m我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?2 r$ \7 t  z6 a: y7 Q2 V3 y( ~4 b

, R) s% b+ v) B. `9 v7 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2945301
/ a" [( U/ A# [* Utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
公仔箱論壇# |) s8 B# j# s

& R8 o4 a" y0 R% [& h8 ~4 Bos.tvboxnow.com仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好os.tvboxnow.com5 R3 o2 x& B! v  R& P& a% p
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
tvb now,tvbnow,bttvb7 E% l5 @. }- c5 S- W8 p
* f4 O1 U* C! Q
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; [! c! W- M( R1 i3 {+ M1 ^
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
os.tvboxnow.com7 Q, y& s- |4 ?2 f* I% V

3 \5 Q. D0 b4 @# L6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
; k- R) n9 I2 }; u, b因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   
4 W$ `9 d' T  z% _( e: z- Y" L話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing