返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇0 U6 e9 A8 `& D0 a8 v
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
8 Q5 ?. N0 l5 q9 Y( N$ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。4 M2 k! g9 @1 p" e: }) }1 p6 W* S
29420042942006os.tvboxnow.com, N+ Y: q- u1 h3 ^/ X4 U
2942005$ v+ E- z) Y- H8 h* Y
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
公仔箱論壇% {+ Z8 I9 U; \+ u3 O

$ X# ?) b0 I2 u" C一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!5 j, E- a" [. m
pknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
. |7 ?& P& Q* M+ F公仔箱論壇係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
& @+ I$ V. F' M' F* ^- J公仔箱論壇認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...
" Z: X- X; q  j% z- y最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
5 C; o; D& X: ]: p' N1 h認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...
! q; G0 L/ ^  k% b) _最後期待這套勵志 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  o  h7 d$ F& h# P; o" ]& y' R
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
& z5 m6 J+ n5 r; q, R7 Y6 v
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
! D/ r, o7 ?- oos.tvboxnow.com係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。8 h5 E7 f. C3 R* A- Y& Z9 F- @$ ?: e
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
. x6 `; p+ A! v) Y2 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 n8 K! g$ H1 |+ h
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。
  U5 ]" T& W; s0 E6 f
" n- c2 @2 S: m6 P. g但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。
" F* F6 t* \. h+ c! Otvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, e1 v3 w. G( a+ ?) v) u
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

6 M$ Q& a  B2 `os.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ {/ y0 W2 s" G8 E4 N5 m% Z3 d
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
  Q) z1 a7 z1 y  c. B大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
os.tvboxnow.com$ A( [/ p' P  I0 ?! P% T
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。tvb now,tvbnow,bttvb& ~' V! }, x* j6 I6 v) q
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?4 \' a: l* M. o0 j1 g5 L! D0 b, Z
公仔箱論壇# @2 c% ?/ ~% r" ?, j
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
8 _0 R- q. ]2 t! s3 ios.tvboxnow.com除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
5 d: h% C/ B* Z& l. j5 f1 M  I9 O
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
: F# ]5 J$ h0 ?6 t9 G0 }1 a$ w9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
, i0 q( d$ D* N; S9 \公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 D4 U* W6 M4 k0 z& G! w5 m

) x1 v( y+ ?+ x3 ~4 P/ x; m公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
3 \% z8 X3 x6 C; ^
; d1 a0 D$ K0 p. F$ W公仔箱論壇如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
. L. U+ [0 ?1 Wos.tvboxnow.com除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無tvb now,tvbnow,bttvb! Q3 H6 ~% z/ x# ?7 Q0 U4 E& f) Z
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
公仔箱論壇& g9 I- F8 v% w' e' C0 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ~5 _) p4 ?. E: Q- \/ [
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 m  ^" ?. M- T: S! Z
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無tvb now,tvbnow,bttvb, C  p' C0 I6 n9 u
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
, v7 [3 |( ^) \2 X- |( ?: gos.tvboxnow.com呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
. K( L8 z& H+ f, C2 d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件