返回列表 回復 發帖
- |" ^5 C# Q& v5 O; z* N- c; e
2 Z6 v+ f: X: b, z4 Z
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: |) K% T- r; U8 T/ Q; V) w
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 i* V2 ^4 B1 G- L% N3 A- q! q
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
5 n* v' T3 q9 f, U1 [; P$ _公仔箱論壇
" }  S& V9 L3 y" A' J; G% w/ K. htvb now,tvbnow,bttvb
# D2 P3 @( T, a8 {tvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 X) E; `7 b9 L' t, r$ S4 [
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625tvb now,tvbnow,bttvb3 f5 ^3 ?/ @$ P. e& m' A
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
2 i. `3 p' g; k8 J0 W; m" M# Nleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
# F. c4 }3 U0 k/ Ntvb now,tvbnow,bttvb! H( v( y" a) c. z: u/ J8 |* @
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) M5 T: W4 ?3 T9 P2 C/ k5 a8 c

# k4 E; X' h: Tos.tvboxnow.com廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
3 r# }. h4 u2 w! T( }( w公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 y2 f3 D) `0 a1 ^- u5 [- Z$ H
咁陰功吖?" j# H) S" p: c% R1 z' h5 x
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 : [. _# L; x/ A- ?0 W% w

' y6 e  H2 }  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 p: i& a3 C6 P# Dos.tvboxnow.com咁陰功吖?tvb now,tvbnow,bttvb9 h  n. h' {* s& |  q; P) Q
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....4 H, M% d( H8 X7 @
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼os.tvboxnow.com& j. X; N6 y7 n$ V% |' A) d, [
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
6 z+ X' O* n5 \# D) T- w9 g5 H
3 m- `3 W2 x3 |3 r% ?
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
2 M$ J5 e7 ^$ s5 i4 L+ Y

2 G. b7 v6 \5 R6 f6 `# n7 ]1 J( Z+ D0 Pos.tvboxnow.com佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗os.tvboxnow.com+ r8 W) M1 P3 E4 w
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
% |# B, C0 f9 n: Y- m8 [
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
" t+ Y' M% r. F- W( }  N# atvb now,tvbnow,bttvb20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
+ G) W% e: o& e- ?) ~1 B/ rPedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
% U$ ]( |# t8 p) S" y/ m20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
6 g3 q+ N. B5 P$ y& n公仔箱論壇os.tvboxnow.com/ d; T; @7 o8 Y% H8 u' y9 n& I* b
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗公仔箱論壇* j, H" N" V" H
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
% ]. v, v8 m( ~) L  f5 o公仔箱論壇歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
2 X: ?+ V1 C& i! I. P但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
0 y6 @2 ~4 R+ D5 z/ w! @
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
7 D: Y1 g  `: T& g( D! }但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....os.tvboxnow.com& S5 u% o: Q& W& ^% N: i2 Z2 V
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
9 j& j( U1 ]$ k8 [' p# Y6 Ktvb now,tvbnow,bttvb
! c; Y/ C! d( m( Z$ htvb now,tvbnow,bttvb聽緊電視喇
0 {( }/ \) Y+ l, X$ ~1 t4 r歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
* k# y2 l2 _8 `7 j# u4 X" d公仔箱論壇但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
. `: J- C& i5 v/ _# UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港