返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱tvb now,tvbnow,bttvb0 a, O4 o+ e( X; B  x/ h8 \

! P5 U( b+ C" h. N/ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ q* f9 n! h$ p' t. l
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱tvb now,tvbnow,bttvb3 O- Q  P& H9 I: q+ _7 E7 X

( e, G( q  T+ l4 J0 V公仔箱論壇' D7 K! u3 r. E5 c3 i+ p6 \
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
4 O# E# t3 [, |, s. \4 K! e' Hmnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
* j) v' O) o& @% Xmnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
4 o/ P3 A+ {  H" e; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
- C# i$ \9 b3 j( Y; _* E2 C哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
& f' ]9 v  s% A公仔箱論壇不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。. Q4 L4 p0 C: M$ o+ t% j
0 g/ u, w6 J( E2 j8 }6 z" l9 S* {

9 ~+ K* b; q3 b8 E# q3 Jtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇# D3 J0 J7 [6 f6 A! D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
# k- N4 ]) q, s# c+ ]0 a$ [" hos.tvboxnow.com將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
+ L2 N' \  u: B$ Z& |: ~& E! U將來無聊可能會看
4 y1 \2 h' X+ w/ q9 O" \+ U公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
0 j6 H. M: f% S) f( k8 s- E

% ?, R9 c, E* }/ K& s) r& |4 J& ], j公仔箱論壇有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
( o$ r' f1 I& x9 o
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
7 B% h9 M, U0 m8 y4 {公仔箱論壇不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
% n. G. y, p$ k0 O( ~公仔箱論壇5 c; z2 d7 a8 m4 k
2934217os.tvboxnow.com5 \: H6 h( M+ b# I9 M! U
os.tvboxnow.com6 K) P6 E9 g' z( m- z1 Z
2934218tvb now,tvbnow,bttvb" O# Q* r6 O+ {$ {* u7 f( ^
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& f) J4 u5 @; E+ n/ s

6 T4 _  T: w. Y  Jtvb now,tvbnow,bttvb睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
- L9 V+ \" H& X4 _" [8 Y' r0 utvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com9 K2 A* z# ]6 c/ T, J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 x' D$ h+ |5 e1 m

# w' |. o) G' x3 a3 T# R有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
4 ~; K# [, t, s大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 I+ e" t* P" z5 f$ j3 A# r$ ^
tvb now,tvbnow,bttvb7 P- Y8 n: \. i& m8 c* k+ w, C
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件