返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
8 c' D/ ^: X  }6 n: G8 I因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.$ k/ c: z( U7 Q$ }4 S
# n: Z' V+ i" _  A  u. _" `  ~tvb now,tvbnow,bttvb 公仔箱論壇# z% I: p! B! T& n* N

5 p9 |" z" w/ }; V+ Q, O$ [tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
. M8 |- b- ]( Y7 K公仔箱論壇- A7 ]5 R2 H: P6 B- u
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
tvb now,tvbnow,bttvb  G$ L, p' r7 D! J) ?4 j
os.tvboxnow.com( a* g# X6 r4 F: {
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
$ T4 w3 a1 y. M( v9 Z* i; |& k# Pos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h5 v% }' a' f  ?  S% Z3 [
男人到30歲後會開始脫髮...
) ~: r! f" g* g* y* o還是不明白為什麼女性髮型!
os.tvboxnow.com4 N, a; F) k$ z8 D
男人到30歲後會開始脫髮...
. A& U/ h7 K  p& z0 los.tvboxnow.com還是不明白為什麼女性髮型!
% {+ h6 V# j% l) s$ cos.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
& @. a7 [6 {4 W8 k) g+ I1 H8 s+ R! z7 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
8 W) K. S; u, {" Ros.tvboxnow.com/ @# b: \: }6 i3 n% n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# o9 L) f( g7 _
: B" u3 v# i+ K) ?4 U5 H3 e
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地tvb now,tvbnow,bttvb3 z# p  \/ n+ Z4 k0 V
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* V" l# c, K9 P7 W4 p4 L

" H7 L2 H% ?+ D) Xos.tvboxnow.com嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* O+ P! F* A& l0 m2 o/ j+ r
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
2 N2 L; S, p, S0 a8 [timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
os.tvboxnow.com) K9 D& f  k' }$ x6 }) t
我諗唔會啩,又爭家產呀?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-9 12:26 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" q8 f- r/ Z3 K5 B8 ]" V

+ ~  L  G6 f4 b$ i2 c
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
* X4 m& s8 x) V2 a- Ftvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
- w( d: m; V6 U# ]$ f! P
貓姐要求好高咁噃。
" h& r( j, s) B1 [* w. y2 _9 Z% J公仔箱論壇咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
. [  u$ r4 P6 D' q  Y6 h8 |2 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 K3 p  D& l* y
3 J: n2 S+ I- X3 f) W/ o
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...9 a. i7 Q5 Z  ]* d9 r0 I
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
% D! D- T9 n( B  h: {& a( h
( n9 n$ ^! a7 g: v
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
/ V8 @8 J6 j# n4 ^tvb now,tvbnow,bttvb我諗唔會啩,又爭家產呀?! M1 m$ N7 Z& \$ }' O$ {
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
公仔箱論壇# R0 b) W* n5 z" F: o/ k9 ?
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 os.tvboxnow.com* P8 W3 F  |! ~, ]$ W3 x0 J
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。