返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ^. L/ T! M8 ]' J5 q
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 tvb now,tvbnow,bttvb' Y4 _' H% ~. s' {' [
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
3 r- T8 l! l! k5 nos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
* P0 b# N9 g! v  ^
  r! v  l, c# A  r1 |6 \" P+ G依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
- Y( `& g. n% u' Q
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
1 h. I1 G6 J& _8 E. b/ L+ Z0 ]$ a& B+ c公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
1 v9 _; R) Y; `- ]- [# zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ m: ]. ?0 Q, ~/ Xlamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ y7 u4 i7 `6 o% n0 \
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
- f- |/ R4 V: z, }1 T. b9 I, v6 d- gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
- |, F$ W. `0 X# P# }' ~. T4 o5 e! ~  U8 y
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
, J* C. H  B; ?: t. o. ctvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
3 C  U9 O& q' Q+ q
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
; ~3 f$ b+ H# m* \  Q2 I! |6 Utvb now,tvbnow,bttvb我冇罷課亦都唔主張...
: v1 S9 K# b. I# }9 y0 Z; Z, f公仔箱論壇嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: {$ F" `5 ?3 B( t3 {
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
) e9 \" p+ `# G: I" i( D4 C哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
$ f/ K# f, s: DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我冇罷課亦都唔主張...
: F" y0 s# c7 f) D. F3 s  m5 s8 ttvb now,tvbnow,bttvb嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...os.tvboxnow.com+ R& m/ `3 o/ C# D: [) u
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... .... c- s& D; }4 I/ A$ M
leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
os.tvboxnow.com- |4 _" K1 A6 k
: n# W: Z6 y" l+ [4 U, S! ]
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% L2 M5 U! ~) {4 S+ z4 |1 B' d; @. K
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
2 L. U: X" z+ ]. ^4 a又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....6 W$ V0 Q6 e& u% W% U! {
os.tvboxnow.com5 t; G  x4 U5 A/ i, n" B+ v
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
0 N4 ?& P/ u+ B5 d9 Y# K& O公仔箱論壇
7 z5 W, |" M. M. k3 u, Z* [+ d: H/ P$ W公仔箱論壇細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
1 _- h  D! D  T
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....tvb now,tvbnow,bttvb; H- {4 e! h2 N$ c! ^2 @! k+ T
公仔箱論壇/ e. w' t" \6 X! R7 x0 Q; m
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
$ J2 A/ K# P9 |; E7 W: I- Y4 v
" ^# t$ u- j! T& z- y公仔箱論壇細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
: c& a  M! s: G3 @- T公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
os.tvboxnow.com8 k8 d3 \8 a' U* g" f' i8 ~0 C
我是男觀眾但看後沒感覺
+ q! A. r& a! x# U7 P; j+ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我是男觀眾但看後沒感覺os.tvboxnow.com# |. B" \% ~3 h0 H
Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
os.tvboxnow.com" ?% P* a# Y7 c, E
1 ~7 T+ z8 n% ^" ~" ~/ U* n# \& |
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
1 \2 a0 }* A, H9 r- D; m4 ]/ d( k& tos.tvboxnow.com+ o! \- d3 d) a: J) {8 O
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
) k" f" n3 J/ R: `- R公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
2 h+ j7 u( X$ D9 F" Y. D
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
' j0 ?& Q9 j; j9 z6 Xos.tvboxnow.com, B5 j3 z, V2 x
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? tvb now,tvbnow,bttvb+ X5 L1 u3 z! [5 D' P
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
5 m8 k6 l7 |, t1 K" Mtvb now,tvbnow,bttvb其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
2 V: h- D7 p9 q; Q% |  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
1 I) W9 l  o6 ]( K/ J: L4 X: |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ |9 q, t4 F# b, h- E
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
公仔箱論壇; d8 O2 k$ z2 D5 C
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
. c  Q7 Z1 R" y, P/ ~( B0 [
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件