返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐os.tvboxnow.com! `. [& D7 T4 B  u8 d+ o1 Y8 i/ @
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎os.tvboxnow.com8 W6 z( l! x; W( m* e7 s
希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐
" \" `4 X; x6 s8 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想試下one好耐, 聽講影相好得公仔箱論壇1 [3 J0 k" l: w! u  Z
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
公仔箱論壇* G  ~% A& ~8 l% g, F5 Q
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎tvb now,tvbnow,bttvb' t5 v4 Z/ r2 b' c+ q' r2 m
希望嬴到部one返黎!公仔箱論壇: k, `! B0 u) Q$ _- {$ J
iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
  O/ ]1 _4 @7 T8 l. V5 v) }' ~+ t
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
/ J7 A' l" J5 V) ~5 p不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
8 A) a% W/ k& j# q$ M7 n0 ^
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣公仔箱論壇* u8 J) {# G8 U' m7 [( |
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢tvb now,tvbnow,bttvb/ F: }+ U/ n& z' a3 o) V6 V
i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
2 O/ F: e% [, A, U6 v  `! z+ I
影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐
1 |5 L$ J) y+ o4 @& u" D. P2 L' H! t. z想試下one好耐, 聽講影相好得
& P5 C4 Y# c# @, o6 [+ |9 s" ~+ \巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
( V  j% s! C' z1 g1 _  Mtvb now,tvbnow,bttvbone唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
* v  |. Z8 [! X! XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 T$ N0 E* G1 m6 y4 I, x
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
( `5 W, `; v6 @1 o0 x
one唔係得400萬像素咋咩?
/ @& m: |! G4 W* \! C$ I公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
os.tvboxnow.com, l1 i6 Y. N; H, B
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
tvb now,tvbnow,bttvb; ~: B! b8 x6 B2 Y: v9 z' l
one唔係得400萬像素咋咩?
$ \& t# O8 M8 L, w4 q公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
7 F$ X7 j, P. b" uos.tvboxnow.com但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
公仔箱論壇4 W! W9 c; g. e7 B4 M1 `5 o
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡os.tvboxnow.com4 G, X0 ~( X& r- q+ Q( f
巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
os.tvboxnow.com: O) B$ V5 i. D8 t
yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
5 i  S3 z3 {: t  A公仔箱論壇不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚os.tvboxnow.com9 i. w2 Q5 x( p
不過聽講好多人訂....
( @& l6 ~) j' {3 F" s公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
5 O; P! I; m7 P5 @3 [
我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到