返回列表 回復 發帖

2012年的第一個夜晚,我很感動...

我終於睇到一個真正令我感動的香港電視劇!好有意思!個結局終於吾洗再BBQ喇!  x+ T% D9 D. L0 N0 v! t

% _4 C) d: e  M  o+ w3 X) ~公仔箱論壇多謝你!戚其義!多謝你!周旭明!
& b; j; d; ~9 t公仔箱論壇( X: |# G& {1 z' z  }+ \# w) s
多謝你地!YAN!家明!黑仔!鼓佬!ROINNE!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....+ J1 ~% D. K" S" V2 j
limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
5 g% |" a- g9 n* S$ |+ n! |

# F( U$ H) M# I  Y3 Eos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 F# L( L+ y! E% ]  Q% v* z! y
tvb now,tvbnow,bttvb- n: h6 S* T' K& |
入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等
' c* g+ S4 |! T& y5 hos.tvboxnow.com! c3 u# R2 g2 ?& h% `  n
# U& N0 {4 t3 S; d/ t( r# n4 |
$ f# Y! G7 x6 i/ r
入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等公仔箱論壇% ]$ b$ @5 _" }/ Q3 T& K( w0 c9 M
shawnsosos 發表於 2012-1-1 11:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 p( g1 b! M" }! `7 c7 t/ m7 |

$ O6 n6 f5 K: f0 d公仔箱論壇大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
3 v- B0 H+ L- H  L' J2 V  rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb; z2 W% ~, L' ^. X# J; d6 u
1 u% ~. _2 T3 K, O& X1 w) `
) U3 @- l0 a; q+ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h* v# t" T) n8 [* s
limited-too 發表於 2012-1-1 11:32 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- @! R' G! w. S% d" X* L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 R9 \+ }# Q" p: s# G# m

1 @1 y; W% r) {) ctvb now,tvbnow,bttvb大陸10億人口唔係人人都有得睇tvb架 只局限於某d地方咋
大結局真係好好睇 , 睇到我都cry 左幾次
好好睇!陳芷菁做得好好!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....; \( D/ A& G% x$ S/ n% I
limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 Q: T9 Q, C, }8 J; i  U  L

, K0 ~, e! q0 [# l# I7 n而家網絡乜都有,大陸追開嘅人一定可以喺網絡搵到嚟睇。
入唔入到大陸關我哋乜嘢事?入到大陸套劇好睇啲咩?如果套套好睇嘅劇都入唔到大陸,就最好套套都入唔到吧!
9# littleboyboyboy
0 H) i- j. z& U! i/ V9 z6 U' Itvb now,tvbnow,bttvb
* ~* u6 n& T3 H  \- {/ {. V6 M1 oos.tvboxnow.com極度支持!!!
我都是,造套劇集值得收藏一看再看.
9# littleboyboyboy
* e( t7 Q0 @. b( `公仔箱論壇os.tvboxnow.com  D" |8 y+ d) N" B7 Y0 G9 P
agree! if it is good, not need to care the rating or market.
這套劇是殭屍II後,我所喜愛的。
只系觉得依部剧真系令人想到好多野,其实唔需要理会有几多人可以看到。只需要看的人有自己的一套想法,就已经达到左创作人的目的啦!
Good Job TVB