返回列表 回復 發帖

2012年的第一個夜晚,我很感動...

我終於睇到一個真正令我感動的香港電視劇!好有意思!個結局終於吾洗再BBQ喇!
% m3 K1 W; p: S9 T6 ?* E) e* o2 I
! N, T/ D4 M  B9 ?7 Q多謝你!戚其義!多謝你!周旭明!# U% f, J& [1 _5 G

# Q9 O! _& w7 g. |7 v3 u. rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝你地!YAN!家明!黑仔!鼓佬!ROINNE!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....os.tvboxnow.com, N: e1 T0 B9 `
limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
6 B2 I/ G( x$ Z! ]4 j* Q/ `os.tvboxnow.com
7 b5 T6 u6 M" i$ G( F8 l# |os.tvboxnow.comos.tvboxnow.com$ v6 F) s7 f& j
% }  F- ^) l7 {1 E
入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等
7 J! `9 |2 ]  p9 U  K9 c6 x
( F0 ~, r2 a! t- O
公仔箱論壇, I' d2 q* a( [$ I2 |

4 {- V7 z/ l, E0 P9 O( R入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等) r4 L# t; G- J/ |( j% `) S- L; p
shawnsosos 發表於 2012-1-1 11:28 PM
5 h4 J( i4 e1 q6 `5 m0 y
* H/ u: T6 y7 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
9 v. T$ ?! q0 m. {7 ]" Y$ N$ C) p! a- E( S7 @2 B
- G4 H! S2 {& [1 {1 D. }: G% M

5 K8 m% `) O" p$ ]5 S/ S( C大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
4 ^* H! e0 W, [$ C/ m- i9 u: vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。limited-too 發表於 2012-1-1 11:32 PM
5 z6 T+ Z7 a# Q3 {2 p% }  D

/ n# C4 O3 t9 V  b5 b5 Z0 [公仔箱論壇3 j) D5 ?4 F, Z8 \; A: q
大陸10億人口唔係人人都有得睇tvb架 只局限於某d地方咋
大結局真係好好睇 , 睇到我都cry 左幾次
好好睇!陳芷菁做得好好!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( t0 P0 m( J( R+ M# ~! B, D
limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
' g- r6 S6 Y- r4 Q' _; Stvb now,tvbnow,bttvb; m. [2 ~/ Q  X- T$ V3 k
而家網絡乜都有,大陸追開嘅人一定可以喺網絡搵到嚟睇。
入唔入到大陸關我哋乜嘢事?入到大陸套劇好睇啲咩?如果套套好睇嘅劇都入唔到大陸,就最好套套都入唔到吧!
9# littleboyboyboy
+ F" V7 S7 U& P# X/ C3 z' g; Ntvb now,tvbnow,bttvb
7 W" O- D" @' k) G6 a& b公仔箱論壇極度支持!!!
我都是,造套劇集值得收藏一看再看.
9# littleboyboyboy
0 `: T( m( h9 h2 N5 [公仔箱論壇; h/ h6 q; G0 N1 j6 K
agree! if it is good, not need to care the rating or market.
這套劇是殭屍II後,我所喜愛的。
只系觉得依部剧真系令人想到好多野,其实唔需要理会有几多人可以看到。只需要看的人有自己的一套想法,就已经达到左创作人的目的啦!
Good Job TVB