返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
! Q  x, E: [' P8 bos.tvboxnow.com我比你估啊``` ;)
os.tvboxnow.com& K$ W3 y* S# p- T/ x; o% ]( D
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[公仔箱論壇- @+ y$ Z0 Y! ~  J
又唔見你同我TALKK*!!
% J7 s1 c1 A1 l' f) S 心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?) J; _" q% E: \# a
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 o) e) V/ k9 i, c! d- X0 k
,,我唔多鐘意keep相係到........ r6 t. E' }* O1 d
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb/ J4 ]0 F& p: U
o甘你覺得我本人呢..?
1 Y( [4 c, Q; b-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
, k5 D; A, h/ Q5 d) M, }: L8 M0 Itvb now,tvbnow,bttvb,,我唔多鐘意keep相係到......./ N: K& U7 L0 _$ ?+ g5 P; X
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
' L. r9 F! Z+ Y1 r, _7 D2 z" v/ ?5 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
. b- @$ ^2 w8 z, k) `4 b: j公仔箱論壇有大把人靚過我係到..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 M3 r6 l; m& _; R/ A
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb+ \+ R' e9 y" D" b$ X
下.. VIP* 又點做嫁..?*
: J8 o6 r0 r( a/ }2 ros.tvboxnow.com有大把人靚過我係到..
6 q4 P8 L: n" r6 b8 ?tvb now,tvbnow,bttvb一定唔會贏既.. = =
3 J( a2 c( H" Z( L; i* wos.tvboxnow.com哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
: a8 ?" |$ m2 @, S* l6 h公仔箱論壇我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
! {& F- [& ]" B4 u4 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點都有一票喇,你係咪係外國嫁公仔箱論壇9 R% ?7 q  |/ ^1 s

, M" Z6 |( G* ?  X3 f& B$ A# Oos.tvboxnow.com[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
0 v: U+ _/ @! U# H我太樣衰啦...
8 {( ?% b& y1 K3 ~2 }9 Uos.tvboxnow.comD都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
8 L+ b; q' {) z0 L$ ^) S公仔箱論壇
换照片了啊..!!!!
& W. D9 L+ {0 [! bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。 , l! A# T% V, b& m/ J
有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
1 ^" Y' C. D/ B' I. U( W7 q# n6 m& r$ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又唔見你同我TALKK*!! os.tvboxnow.com# D/ R, o! m7 ~
心 淡 了............ * ~~
公仔箱論壇; ?1 A8 l8 Z1 d: R& f0 A+ ?9 A4 z

0 `  l; }4 ~3 ?! ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我邊有啊。。。
8 K8 n# X& t4 Ltvb now,tvbnow,bttvb我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦os.tvboxnow.com% n- ~4 `, Z( R' ]
區係長輩嘛~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 o* S" T5 Y8 O5 L- R
我當然係要卑返少少面區
; M* s) w' S- c! x7 m$ Y7 U/ j7 s' f( W(唔好同區講啊)
8 P# K0 D; z+ ?; y, R好啦e+同你TALK啦
1 d  N& v$ u4 Qos.tvboxnow.come~~ 你又換佐相啊?
/ b/ a& X0 k2 F5 T7 t" ?かゎぃぃ です~~ 2 n; f) I+ S  k+ i+ u0 L: Y  |( Z1 l
幾時得閑出黎陪我行街姐tvb now,tvbnow,bttvb2 N% s2 @8 A  _+ q3 k
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
: D7 v% X' ^/ T( r/ a' s=_=我有你msn嫁公仔箱論壇) {& Q: b9 j  I
我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 l! \8 H' o' O" N, o, G8 s, ]/ @* D
公仔箱論壇, n3 R- M) g5 e. c- o9 _" L: h
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
; B5 `4 B7 J4 {0 S  JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ f5 C& U0 I# s& w/ b& v* c  A9 h估唔到係度見到你=0=tvb now,tvbnow,bttvb! h4 T! p. y2 F& T5 S0 G

. L2 H+ ], r9 q* _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
% T1 ?' y% j8 D' E2,3年前已經識得人??? 公仔箱論壇( w- T1 s( y+ R0 f3 D) Z+ r
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
4 u% l; K# K  _- j1 b8 E/ n# P; dtvb now,tvbnow,bttvb 原來你比我仲狼
- ^# Y) V: i4 ]6 h公仔箱論壇2,3年前已經識得人??? os.tvboxnow.com8 Q1 s( ]& }. A: C
我地得閑過去談下區
, J( E$ `" a: T# m2 b公仔箱論壇
* K# P- O; \6 L# Z# t/ ?( RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我同佢無乜傾計嫁-.-公仔箱論壇' S4 [1 E1 K$ }! X$ R7 d
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=公仔箱論壇! v  P1 Q4 _% {2 I3 L) @
N年前的事
长发靓女:014: 5 E. E, D4 c' q% b: _; z
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
" r/ f+ x/ u6 @  t9 kos.tvboxnow.com定係區到過紐約???