返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。公仔箱論壇' G; ^! p: _! P2 t
因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
& E7 k3 X, H$ I( [5 O, C2932322
% P6 c8 X, C# i5 f+ `6 x& i/ z6 J5 D( ?os.tvboxnow.com TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& L  W8 l7 h- x, f: Q

, D9 A6 w- h  O0 m, t/ d3 tleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
# b; m- |- w0 s4 m. ^

: ~- k/ c2 k8 q% q公仔箱論壇不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
os.tvboxnow.com" d* U5 [5 b3 a0 D2 r9 d9 C! u

2 S5 K% n6 \! w' g佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
: `% k, R% l& n% ?. jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 S0 M. f; I$ g$ L+ l
男人到30歲後會開始脫髮...
# L# o2 }" h/ o: J$ oos.tvboxnow.com還是不明白為什麼女性髮型!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) V& T+ q1 d  l& ~  N
男人到30歲後會開始脫髮...
# W$ W. Q3 Z  e" z9 h還是不明白為什麼女性髮型! os.tvboxnow.com& N1 r& H9 k) D
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ F! ?) n. N# V3 b5 |. u7 @
係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 os.tvboxnow.com4 ~* M/ M9 B- O2 T! T! e9 ^

. X! R1 a( }2 ktvb now,tvbnow,bttvb
7 s1 c' H. P" m# T' u2 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ \# r6 z. i; Y+ `! B
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
3 J+ }6 e1 T% c/ Q* p大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
' i1 D) A$ i8 p1 N, x- k/ [公仔箱論壇
+ l7 w1 G9 _* dos.tvboxnow.com嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
os.tvboxnow.com. d9 G# x' X4 _0 c& G
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
" U; V" k1 u$ Q' A+ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
  b( L9 U- D7 D8 n6 `. B( @  |公仔箱論壇我諗唔會啩,又爭家產呀?
5 y9 I5 c3 t# ]* ?* |1 d
$ G6 w' i7 _5 q. F( {6 j9 O/ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無' M0 Z- v0 U3 t7 y. k1 D3 f
lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
9 D" z/ i/ }' i0 J0 \貓姐要求好高咁噃。
7 @' [3 x$ `' n7 l- _tvb now,tvbnow,bttvb咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?os.tvboxnow.com# l' j/ k3 T7 p. ^
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
$ I- L* }) Z$ E4 D! [1 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  l1 T7 t# r3 \- P
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
5 B" k' @5 L6 L- h  x) v公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
7 \1 U8 p" z; A

( r1 T' n, W0 K6 N7 Y8 {公仔箱論壇可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 e! j% t1 W2 a# `! eos.tvboxnow.com我諗唔會啩,又爭家產呀?. ^( G' C; ?* P" j0 v; s2 S
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
; J% g3 u! F: L. z1 g! tos.tvboxnow.com不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
7 I3 P; i8 n8 y" ?/ X鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。