返回列表 回復 發帖

回復 #15 甘仔超 的帖子

外來人士响大陸人間蒸發唔出奇吖
; n: K" j9 J$ S$ q4 Ytvb now,tvbnow,bttvb6 n0 z5 D6 s  V+ F7 F
去咗邊? 乜你冇睇過黃秋生果套「人肉义燒包」咩?
原帖由 甘仔超 於 2007-12-26 08:07 AM 發表 / E& \/ V; q6 t& d  f' N) p: |6 D  s  d
咁奇怪?從此無見過個鬼佬?可能已遭人落左降頭,
' E: A# S0 R# C. D! q
起碼到今年頭我走果陣都無見過個鬼佬啦,可能驚人知矩比人呃會無面而唔黎掛....
做美美閃图超簡單-http://www.meituxiuxiu.cn/63181474_zhi.html

回復 #17 笨汶 的帖子

現在中國大陸d女呃人都分幾級架!有學識就呃鬼佬,有樣色就呃台灣佬,冇樣冇色就呃自己友!!:onion03:
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2007-12-25 04:50 PM 發表
9 E# N2 N3 c+ \, o4 r, B阿月: 我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你,我愛你.............................................................................................. d 錢!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 D2 y0 a" y, p6 z

9 q* a2 s6 u* V& I7 E# Dos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com) n9 v3 m- P8 C4 O8 ~
OK, 依家你總共欠我700万,速磅 ...
4 @' z( k1 |5 x* T: n
os.tvboxnow.com" z& f, M6 R% f0 v
呵呵 9 P  {4 O. I4 g" o- b5 j
我愛你......................死 公仔箱論壇* I/ B5 f- [+ H, B7 \6 K( G5 r+ R
你死左,唔史我比錢喇4 i! H+ T' t9 K' L/ }
哎也...見你可憐,比錢你喇  
原帖由 甘仔超 於 2007-12-25 04:56 PM 發表
" k" `! k+ L$ M) _1 W* B3 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿月: 我愛你,我愛你,....我平d,收十皮野得啦!張單遲下俾妳,
公仔箱論壇" a% X; U' {4 I
os.tvboxnow.com! C; L& N8 I: _: w, L
我無分平或貴,$ y1 U  w8 C% M' T3 s5 l
我會一視同人,公仔箱論壇; o  Y1 x% b( M4 }+ `2 y, U! \
以示公道

回復 #20 月※月 的帖子

你好濫交
咎由自取。。。
原帖由 jj99xx 於 2007-12-27 03:00 AM 發表
4 V6 S8 W5 j2 U/ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你好濫交
8 u, S, n0 P$ |
你傻左也:024: 公仔箱論壇/ H/ u) B; Y* d* W( N  H
這是濫交咩:024:
' A# w: `2 b1 u+ y6 t& p做人要公平公正:024:
& I9 c! I5 a9 E2 V2 c: Xtvb now,tvbnow,bttvb這樣話主人都得咩:024:

回復 #23 月※月 的帖子

事头婆,sorry loh!. o- ?) f2 a) p) m

9 T1 z2 H) I/ a' u; e公仔箱論壇你在生理週期中?
原帖由 jj99xx 於 2007-12-29 06:36 AM 發表
: C3 l% i0 ^, x+ [  f0 U0 Qtvb now,tvbnow,bttvb事头婆,sorry loh!公仔箱論壇% {7 |2 O! s. t5 y) t+ b* r( q7 Y

% d% _$ Z' m1 }3 ~tvb now,tvbnow,bttvb你在生理週期中?
  G' J/ h7 U! s  F8 _9 f2 Z
人人都有生理週期喇,無生理週期死得囉:onion18:
- s4 G) @5 G( g$ U1 r$ e' nos.tvboxnow.com你無生理週期咖

回復 #25 月※月 的帖子

我有柄咖,何來大姨媽?噓,十下十下!