返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得tvb now,tvbnow,bttvb4 n5 u% Y1 A  P& J
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
' Y3 a9 z" H5 V# t1 F6 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
- {+ p* C8 Z0 ~& j% }咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
/ l0 s; `4 P6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
" Q/ _) o% I2 B  ?# P! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
* L0 P9 R& r# q7 ^: s公仔箱論壇search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
9 l5 v* ~7 a; [6 P咁你覺得好冇用呀?
' P* b$ Z' J& a, |/ Xos.tvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
, ~( O$ Y; h! A' S3 g公仔箱論壇係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正os.tvboxnow.com- U8 A$ j, G4 Q$ t
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
2 ]$ c( @6 a& _: y( e9 r3 [; ]公仔箱論壇咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
0 I6 ]7 j7 [$ Otvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 F& E: t$ t& ^( S2 r5 l9 y
我自己就prefer one...公仔箱論壇- f8 @$ n8 r- c7 |% I9 z% u
xz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc onetvb now,tvbnow,bttvb( j$ d. V; E- y' z, o: D! a$ }
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
( l8 [5 L8 `# J. e! |) d* ~+ ~os.tvboxnow.com我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
& N! c0 H! r+ q7 _# }0 q1 [8 ^3 _os.tvboxnow.com係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正公仔箱論壇) w" O$ r% V; h  m' c8 t, B
好用, 部機好順, 開咩game都唔lagTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 H/ n, f; ^) f
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* m3 r4 l0 r8 b# h+ |5 C
one影相得唔得架?呢樣好緊要
; h% e# r4 a2 [* Y
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@0 V  c: W9 D! A7 R# ?3 I5 k
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
) |+ g/ m* n% c5 Y下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
' k% j+ F' Z9 G9 X% K# I* htvb now,tvbnow,bttvbone影相得唔得架?呢樣好緊要tvb now,tvbnow,bttvb4 N  ^) n, ~2 `8 v
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
2 f6 T% c# Y" S' K4 Z3 Mtvb now,tvbnow,bttvb近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
% u6 R  h3 Z; R- l. L6 ~0 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
7 @7 Y/ H$ W* n5 a9 |tvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
5 X5 R: Q( V1 Y, ?' _2 i1 s係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
! y* C/ T( K6 k+ R近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
5 F5 f" y* @8 b( Mos.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
; s& }7 \# p1 R2 j5 }如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
公仔箱論壇% p/ y2 J* S+ i3 T0 [3 ~9 g
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左tvb now,tvbnow,bttvb7 M9 }& V% e) x2 P; m' {- [. ]2 s
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
/ W7 s5 o6 T! J1 d: P* U  }tvb now,tvbnow,bttvb咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部