返回列表 回復 發帖

絕色美女---梁嘉琪

佢又有樣﹐ 演技又唔錯。 可惜永遠都係三線頭
最初我仲以為佢係梁小冰~
版主, 主題開正你嗰瓣呀! 原來好多人覺梁嘉琪靚靚架
但係把聲有d惡頂
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.公仔箱論壇9 L' g% @. h$ L3 {

p# U# l( w3 {# J

* M; t8 v4 ]- i8 S公仔箱論壇因為

真係散發出很自然的美態

" `+ }9 ~! T9 A8 P' q
# s% D% r0 I& x- @6 p. h
2 M7 `* @9 e1 W& c" C* V姚子羚
亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。
$ A. R( R9 p6 i) `1 \  q* K: Ptvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 j" Q, V7 d; G
大文細佬, kerofaye, 我有知音 啦。但絕色又好似踩佢咁,講笑啫。公仔箱論壇/ j; ]3 k0 O  s3 i& m6 s% @! L
leekwoklam 發表於 2013-3-6 10:04 AM
* ]3 s  J/ k; b2 k公仔箱論壇

嘉琪

梁嘉琪初出道時, 我以迷上佢
- a2 }- |$ e! z+ y2 W# f, [os.tvboxnow.com$ C# e3 r- u* C. j4 d3 \+ r
可能人挾人緣啦....佢係我喜歡個類女仔..

% l1 }1 ~( `1 z$ O6 G$ N" \4 D公仔箱論壇嘉琪與司徒法正師傅公仔箱論壇% l7 _# k3 p2 w: C: K; w

) f' O( `% \# U6 b5 m( H. etvb now,tvbnow,bttvb飽未呢?不過是從網上抓來,唔好又話係我嘅珍藏呀。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我唔知版主同我意見一樣。 不過英雄所見略同真係好正常.公仔箱論壇" [3 V3 n9 w# ^" ^* x

* j, a- z- O2 C. qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* |0 k' b! y8 Z% ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為真係散發出很自然的美態os.tvboxnow.com: B8 C. R, [+ Q( b3 Y

. U+ j! a! \1 n2 F- r( [! hos.tvboxnow.com# O- E8 W$ U8 W& E' n
姚子羚亦係另一個有靚樣﹐ 有演技﹐ 不過永不上位的女演員 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' M- D1 ~& N4 s4 i& F
kerofaye 發表於 2013-3-6 06:26 AM
4 D4 g; q) ^7 r8 P) R6 p公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb" C# f0 s; r0 U1 K" H9 n
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!
版主梁嘉琪第一張相巧索呀
我都唔好意思講,係呀細佬。姚子羚唔化妝我未見過啊,真的很可......嗎?
D

相很美,  睇一世也未飽啦...

os.tvboxnow.com* i4 w2 @' t' j2 a, q* X" [

我要珍藏住D相

5 n9 F, @% s! i% `4 {tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇! m! ?$ C: \8 D! d! i  u
我覺得梁嘉琪靚過姚子羚喎.. 梁嘉琪唔化妝都OK.. 但姚子羚唔化妝就OMG喇!1 A6 f% c9 R1 [: K: H/ s
大文細佬 發表於 2013-3-6 02:33 PM
5 E% s, L) o1 B( L9 j# _" d- ]; {2 ^

我未見過

姚子羚唔化妝....

有冇相睇下証實呀

2 d" _/ W. h  F5 n; J公仔箱論壇我未見過姚子羚唔化妝....有冇相睇下証實呀
) R# S- }  c2 u9 q2 Hkerofaye 發表於 2013-3-6 08:26 PM
. Y+ i0 u& r% {% T$ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 g& v( T  G6 T' r
hahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. 不過我都會睇整體架... 如果化咗妝.. 兩個do係靚靚..
2 S- D5 i$ |( o; Z! Z( ~- f* ]
5 n; B/ V. Q! ~8 H. x) Mtvb now,tvbnow,bttvbhahahaha.. 個人品味啫.. 唔駛介意.. 因為我個人好睇人對眼.. 如果對眼靚... 唔駛點化妝都好靚.. 相反對眼唔靚.. 就會用勁多makeup 去美化佢... 其本上化妝原理都係咁.. 可能你睇既係其他部位嘛... 又或者整體呢.. ...0 Y  ^/ b8 e, G! E; `
大文細佬 發表於 2013-3-7 12:19 AM
! w6 q6 K3 e' X當年嘉琪好似同過張繼聰拍拖, tvb now,tvbnow,bttvb4 F4 M* g& c; j! P6 ?/ u. Q
8 T: R% `9 q6 w: ]) T8 u
我地可以攪個《梁嘉琪影迷會》