返回列表 回復 發帖
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
我知道呢女仔講嘢我係插唔到咀嘅,不如講吓嘉琪在心路GPS的表現,我明白佢在此劇出鏡很少,但要講的始終可以。
  d# u' b( f. H; L( Rtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2013-3-7 10:14 AM
. g& a& q: W6 Q+ Btvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 }/ Q6 S9 C2 n1 J
版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀tvb now,tvbnow,bttvb  m: R4 c4 D$ d2 K: R6 u/ K
佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓!
你係佢fans呀!!!!
公仔箱論壇* s7 z6 Z; |2 d! ]( g& o

# ^. `. s0 G" i5 V公仔箱論壇版主竟然置身於度外呀.. 講緊你個藥煲呀
% ~) @9 _9 s/ L/ k5 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢响GPS做得好過女主腳喇... 收放自如.. 唔係因為我主觀.. 佢响套劇要表現出一個女性蜜友既態度, 做得出啲應有既神髓! ...
/ n* P5 J5 t8 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2013-3-7 12:32 PM
  Z, N# m$ G( I, W% Ytvb now,tvbnow,bttvb完全同意...
  ?1 N4 {0 Q# s/ C; K& `0 s% wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# t: K, z; e3 z* F
不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
你係佢fans呀!!!!
* ]; E$ E4 {( d/ {4 }7 l. fos.tvboxnow.com~chopper~ 發表於 2013-3-7 05:36 PM
os.tvboxnow.com6 y/ f9 C0 y- N, K. J' Q
yes....

係佢fans呀

本帖最後由 大文細佬 於 2013-3-8 01:29 AM 編輯 # e% B, R2 e, i  A5 `' ~# v# ?: w3 d

0 l' V7 V+ g$ Y8 @2 w- i9 }$ }
, N  d* V& a2 E
完全同意...公仔箱論壇: B' A: w3 x" M( i2 s  H

: D9 P4 Q% }2 g. W4 \- Vtvb now,tvbnow,bttvb不過個角色有小小『八婆』咁,  寫得不太可愛
( u0 W* H9 y, \3 g, M+ K, T$ p5 Lkerofaye 發表於 2013-3-7 08:42 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' E: ]. S' \& M: J: B; B

, D& g  o# I0 @$ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。八婆.. 唔係呀化?... 我覺佢好可愛喎.. 我好多friends都好似佢咁架.. hahahahahaha 我指套劇既性格
22# 大文細佬 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 L* }% I0 w5 g1 L- E/ m' h8 E: V$ Y0 {
尋日出左一個場口﹐  就係在公司見到司棋姐...講左兩句對白
5 u- S5 s3 {: `0 X
( ?+ {% L8 Q* q9 p; N5 E( [1 m公仔箱論壇真係冇乜發輝的機會
她做不到女主角
love this lady