返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多
8 U% x2 Y. |6 E4 {& k# q大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
! x/ ~3 A) v6 `3 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。公仔箱論壇  w4 j7 d2 Q; c' `5 r8 W
serrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
公仔箱論壇7 t; }8 m% P" ?8 f8 x- V8 m

1 o5 x* r2 J+ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ }- F8 l/ \( y& Y5 K# l
; L* \5 @; F  f1 [  d; o
我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯
- `* q3 L+ q. B- G& Ros.tvboxnow.com冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM
公仔箱論壇: ?7 X' @4 z. v! z4 Y5 o+ h; \2 i

5 t0 L8 y" W4 @$ _8 d: {) z2 ftvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( c  F+ c" i0 s  D2 m2 M

1 O5 _" m9 ]: n3 G% P. p2 qos.tvboxnow.com
7 z+ P" n+ u% U3 s9 u4 z, \2 d: b& oos.tvboxnow.com我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇os.tvboxnow.com4 B' W7 p1 m; g4 r: Q
hyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
: I9 W; x! n' b& `' O1 ?( X2 n

6 @: L- I' y* W5 M( N7 Wtvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com- O2 F4 B0 f, m/ D' n3 R9 Y1 a
两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了, @* D: \; [- Z0 I6 \
yunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
  h8 B1 }' v. t+ F; @5 g( p公仔箱論壇os.tvboxnow.com4 e( a- p9 T  u+ C3 y' }
: z( _* T1 T* v1 h( q0 G
計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
  q, F4 D: B. |, x  mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 T4 h/ p# T# h8 o" _9 o7 S# Z9 @
公仔箱論壇9 s0 e0 d$ j5 W1 p- c5 J
' \) J9 x* E2 f4 j/ v
无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧