返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~9 _3 |, W% ~: \1 K! ]
9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
, o4 ]/ l1 N; ?師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
tvb now,tvbnow,bttvb' z) B; I- C* R
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?公仔箱論壇0 s6 `% S3 K5 j
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
os.tvboxnow.com" U, u) {4 d9 A( ]2 ~# [% s  L
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
tvb now,tvbnow,bttvb: E& C& x) w& ?0 y5 l8 y+ R9 W. \
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?3 q9 |" ]! w  R1 F; U) j5 J
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
  K3 y/ Y  y; N
s4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
" N* ?. u4 G7 [( w, Ttvb now,tvbnow,bttvb下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
/ W3 j4 C% ~' V0 g% ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
6 J( s+ d5 o6 s. ?
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好tvb now,tvbnow,bttvb! B5 N1 U9 M+ h% j
仲要配合埋鏡頭等等架os.tvboxnow.com$ s+ r5 k4 \3 |# |! Q
你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐公仔箱論壇$ l4 I5 z2 M& \, h, G+ O  A
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
+ b- ^9 @% S* S+ N/ \$ M5 n唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
5 O1 ~+ \" L" ?" S8 _" E# i, Nos.tvboxnow.com仲要配合埋鏡頭等等架
$ q  n4 I: o" v" A$ W3 |2 L你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
1 P5 X; z% a5 b) ctvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
. q, {- x* \) Z; j( t又好似幾有道理..哈哈
% i- u5 Z& O( r4 p( j2 n: T9 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐
6 Z/ W6 R  ?8 f1 z2 Btvb now,tvbnow,bttvb但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左6 T! l' ]4 u# H, k0 z# l" ?
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ]# W- ^5 G7 |: \1 ^6 x: v
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
  f. `9 ?- t- w* [) ~5 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
8 u. [( |4 U1 B$ G! wsweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
: R$ ]; r+ r. Y4 ~金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
os.tvboxnow.com6 H% [% q7 B' r, M5 C. G* `
又好似幾有道理..哈哈tvb now,tvbnow,bttvb- N7 e9 c. e& B4 r+ f  u- b
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
- `7 l' o5 K& xsweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
+ C4 p9 ~5 ~' U& Z3 u4 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
; D2 ]6 g' k# o) H. Z5 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( l. A5 x5 r9 ^+ {1 c: j5 z
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
2 ?" B* w/ o/ y  G; w3 p9 o6 k
係呀, 我以前用s3試過燒左
公仔箱論壇. ^/ [9 k, \) `2 ?, x. {
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱tvb now,tvbnow,bttvb" d8 G7 D' _- w
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
( ^8 S  v+ c% `1 e/ fos.tvboxnow.comic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
9 g0 }) D6 _! k6 `& K多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
) I2 ~9 {$ T: }7 _! f9 E1 j# rtvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
: J( M. @" ?4 D8 b( \5 b* t$ F6 qtvb now,tvbnow,bttvbthx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget