返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎" u/ I  C+ H: Z2 W$ `! \
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
" r1 E' X5 f/ L7 E1 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得one幾好, 自己都用緊
: v# I9 X" P7 H  L- Gtvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
- u, P) U. @7 q4 j. aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
; l; o1 Z% n/ hos.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
0 k  F3 _) q; S; k) S7 @# C
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
% ^3 A4 B; F" o' @7 e! f1 z下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?os.tvboxnow.com; M, h. E9 g& H/ F% |3 }! ?
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# O# P# O) Z2 m! I4 w% }* j5 E
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
tvb now,tvbnow,bttvb4 T" b6 t% B1 [
one易唔易用呀?順嗎?公仔箱論壇' n  A6 s8 Q, k" V. y4 W
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
6 a/ P7 E! P* atvb now,tvbnow,bttvb易用呀, htc機既sense ui都好好用架/ D4 c3 c* B) A! n: j1 t" a# T: m& s
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
tvb now,tvbnow,bttvb9 x# J" D0 c( o. `2 m% N7 R
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
( E: O  N* {" Q# Y2 n6 ]4 Q$ @os.tvboxnow.com順, 我玩game同睇片都冇lag過
0 w$ x$ B/ S7 r* T: b6 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
4 {' Y; n7 r0 w& z$ J
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添# C, n  b$ _9 K( V7 g( ~
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
os.tvboxnow.com' C# O/ u/ S/ Y) y, m" P
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
8 y/ B2 a3 m0 \0 S' r! Ztvb now,tvbnow,bttvb係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋tvb now,tvbnow,bttvb$ [0 T+ f7 x+ |/ [
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
9 K( X1 G& @/ z0 }$ C& G4 a6 Y; b8 k
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
  B, |4 v3 G# E+ Ptvb now,tvbnow,bttvb我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
% I( {5 U/ j8 i# ^0 \1 U% Jtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
2 c/ x: R0 T, |9 _- w( YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
8 H* D5 B3 h+ R. @4 n- _, t
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
! F6 c- d2 T# N3 U5 q7 h  C& ltvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
; L8 W0 `% a& J1 N; U. W% ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換onetvb now,tvbnow,bttvb" D5 ?, g/ J8 u
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& A- v0 D0 k3 S8 h# B5 D5 e
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌