返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
0 ~2 Q) \5 z, o2 x; C9 l/ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
6 A9 p' b, |. P7 v! B8 ~呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
4 Y; O: ?/ V! t" D# h3 o呢部好唔好用?未用過htc機os.tvboxnow.com3 a% y$ G( \4 c/ f. K) ?: x* f
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
公仔箱論壇, [, D& E# a% z9 E
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
! F9 \1 L" y. L4 P" D7 b同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
7 Y- ~) ]- l( Q, T0 e" K" B# [os.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
+ c" @+ v: ~! z  U0 eos.tvboxnow.comacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
: Z1 l* ^5 p4 `3 |) Q. w公仔箱論壇唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
1 z0 n+ x4 Q2 e/ W1 n, q公仔箱論壇我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
" P3 A, l) H& H* W* s, Gos.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
; ~1 G- U3 L' A2 p7 r- k& Y
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
+ n& a* t* z; x  x6 q有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
2 p, L/ [) N/ d+ |os.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
os.tvboxnow.com" @  }3 {2 d8 z' \5 Z" Z$ a
係呀, 我覺得白色幾好5 j1 f. M, ^$ K( q0 T
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇' U/ a: J$ u, Y: Z% ]
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
7 S' e( U; e8 ?, x$ e' ]) o呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* B' L: C* l/ [9 y' ?, Y
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 s: A, P) X; Q* }, E
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
# |* n- l) S% C1 jos.tvboxnow.comhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037* A5 k$ w: C7 u* q
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
, @! `) s+ D2 K+ Jtvb now,tvbnow,bttvb真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
5 P/ l" j7 {: b; q; q* g* gtvb now,tvbnow,bttvb真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
+ {) C3 o% D/ H8 W' w9 y; a( b公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
" |7 b4 _0 H9 A2 R) G/ n: `2 w) ]公仔箱論壇係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU